Transfer savaşı çıktı! Nuri Şahin, İlhan Palut, Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu

Nuri Şahin, İlhan Palut, Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu aynı futbolcunun peşine düştü! Bu sezon Süper Lig'de harika sezon geçiren teknik direktörler Nuri Şahin, İlhan Palut, Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu, Yeni Malatyaspor'dan ayrılan Sadık Çiftpınar için birbirine girdi.

Süper Lig'de bu sezon çalıştırdığı takımlarda oldukça başarılı performans sergileyen teknik direktörler Nuri Şahin, İlhan Palut, Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu transfer savaşına girdi. Antalyaspor'da Nuri Şahin, Konyaspor'da İlhan Palut, Fatih Karagümrük'te Volkan Demirel ve Başakşehir'de Emre Belözoğlu'nun hedefindeki isim Sadık Çiftpınar.

Spor Toto Süper Lig'den düşen Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'da, 19 Mart'ta Kasımpaşa ile oynanan maç esnasında Yeni Malatyasporlulara hareket çekip sahayı terk eden, ardından kadro dışı bırakılan ve son olarak da sözleşmesini fesheden Sadık Çiftpınar için ligin; gözde, yerli ve genç hocaları sıraya girdi.

Canlı yayında Fenerbahçe'nin ilk transferini açıkladı: Resmiyete döküldü

NURİ ŞAHİN, İLHAN PALUT, VOLKAN DEMİREL VE EMRE BELÖZOĞLU AYNI İSMİN PEŞİNDE

İHA'nın haberine göre, gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, İttifak Holding Konyaspor, VavaCars Fatih Karagümrük ve Medipol Başakşehir, tecrübeli oyuncuyu kadrosuna katmak için girişimlerini sıklaştırdı.

YENİ YABANCI KURALI SADIK ÇİFTPINAR'A YARADI

Gelecek sezon uygulanacak olan 7+4 kuralından dolayı sahada en az 4 yerli oyuncu kullanmak zorunda olan kulüpler, oyuncu ve menajeri ile görüşmelerini sürdürüyor. Gelen teklifleri değerlendiren Çiftpınar'ın sezonun bitmesiyle birlikte karar vermesi ve yeni takımını açıklaması bekleniyor.

29 yaşındaki tecrübeli stoper, bu sene lig ve kupada toplam 25 maça çıktı.

Herkes Vedat Muriqi'yi beklerken Fenerbahçe'nin yeni forveti açıklandı