Transfer bugün bitebilir! Cimbom, Derrick Köhn'de geri sayıma geçti

Trendyol Süper Lig'de ezeli rakibi Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışı veren Galatasaray, sol bek transferi için çalışmalarına devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekip, uzun süredir ilgilendiği Derrick Köhn transferini bugün olumlu veya olumsuz olarak bitirebilir. İşte detaylar...

Galatasaray'da transferin bitmesine kısa bir süre kalan kritik saatler yaşanıyor. Sarı-kırmızılıların transfer için bir numaralı gündemi sol bek takviyesi.

KOHN İÇİN GERİ SAYIM

Galatasaray, bir süredir gündeminde yer alan Derrick Köhn transferinde önemli mesafe kat etti. Menajeri İstanbul'a gelen sol bekin transferinin bugün netlik kazanması bekleniyor.

PAZARLIKLAR DEVAM EDİYOR

25 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor. Galatasaray ve Hannover 96 arasında pazarlıklar devam ediyor.

GALATASARAY'IN TEKLİFİ

Galatasaray, Derrick Köhn için Hannover'e satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sundu. Sarı kırmızılıların teklifi 400 bin euro kiralama ve 2 milyon euro satın alma opsiyonu şeklinde oldu. Hannover ise kiralama seçeneğine sıcak bakmadığını iletti.

PAZARLIKLAR DEVAM EDİYOR

Hannover, sözleşmesinde '2024 yazında 3 milyon euro'ya serbest kalır' Köhn için 3.5 milyon euro talep ediyor. Galatasaray ve Alman ekibinin kısa süre içerisinde transfer için orta noktada buluşması bekleniyor.

OKAN BURUK NE DEDİ?

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Bandırmaspor maçının ardından sol bek transferi için şu sözleri kullandı;

"Bundan sonra yapılacak transferi Süper Lig'de oynatabileceğiz. Cumaya kadar vaktimiz var. İlk düşüncemiz sol bek mevkisi. Oradaki alternatifler üzerinde görüşmelerimiz sürüyor. Bu dönemde transfer yapmak kolay değil. Avrupa'da transferin son günlerinde Sacha Boey'in ayrılması, Angelino'nun çok geç ayrılması bizim süremizi daralttı. Devre arası transferde şansınız zor. Kimse iyi futbolcuyu bırakmak istemiyor. Çok fazla alternatifimiz olmasa da en iyisini yapmaya çalıştık. Sağ beke ve forvete transfer yaptık. Sırada sol bek transferi var. Onu da bitirirsek, bu şekilde kapatmak istiyoruz."

DERRICK KOHN KİMDİR?

Kariyerine Hamburg altyapısında başlayan Derrick Köhn, 4 Şubat 1999'da Hamburg'da doğdu. Gana asıllı oyuncu kariyeri boyunca Bayern Münih II ve Willem II formaları da giyerken, 2022-23 sezonundan bu yana Hannover forması giyiyor. 1.80 boyundaki oyuncu, Hannover kariyerinde çıktığı boyunca çıktığı 56 resmi maçta 8 gol 12 asist kaydetti.