Trabzonspor'un Dalbert'i zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralayacağı iddia edildi

Son dakika Trabzonspor haberleri: Sol bek transferi için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Inter'de forma giyen Brezilyalı Dalbert için girişimlerini sıklaştırdı. Ünlü gazeteci Gianluca Di Marzio da Bordo-Mavililerin, 27 yaşındaki futbolcuyu zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralayacağını ve opsiyon bedelinin de 7 milyon euro olacağını öne sürdü. İşte detaylar…

Trabzonspor, art arda transfer bombalarını patlattıktan sonra durmuştu. TFF'nin yabancı kuralını 8+6 olarak açıklamasıyla birlikte sol bek transferinde de rota yerliye kırılmıştı ancak İstanbul'da başkan Ahmet Ağaoğlu, yardımcısı Ertuğrul Doğan ve teknik direktör Abdullah Avcı arasında gerçekleşen toplantının ardından bir kez daha yabancı sol bek üzerinde karar kılınmıştı.

Ezgjan Alioski'de istenilen mesafe kat edilemeyince Inter'in sol beki Dalbert gündeme girmişti.

BAŞKAN DOĞRULAMIŞTI

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Inter'de forma giyen Brezilyalı sol bek Dalbert'in transferinin bitme aşamasında olduğu iddialarına cevap verdi. İtalyan basınına konuşan Başkan Ağaoğlu, "Dalbert transferi için temas halindeyiz ancak sol bek için düşündüğümüz tek oyuncu o değil. O bölge için 3 aday var. Henüz bir karar vermiş değiliz." ifadelerini kullandı.

ZORUNLU SATIN ALMA OPSİYONUYLA KİRALANIYOR

Gianluca Di Marzio da Trabzonspor'un Dalbert'e olan ilgisini doğruladı. Haberinde Karadeniz ekibinin tecrübeli sol beki zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralayacağını duyurdu.

OPSİYON BEDELİ 7 MİLYON EURO

Opsiyon bedelinin de 7 milyon euro olduğunu açıkladı. Bu haber üzerine bordo-mavili camiada heyecan artarken opsiyon rakamının pazarlıklar sonrasında çok düşeceği de konuşuluyor. Abdullah Avcı da bir an önce gözü kapalı formayı teslim edeceği Dalbert'i bekliyor.