Trabzonsporlulardan Fenerbahçe'ye mezar! Sosyal medyada viral oldu

Trabzonspor şampiyonluk havasına girerken taraftarlar ezeli rakip Fenerbahçe'ye sataşmadan da durmuyor.

AKŞAM

Trabzon meydanda bir grup bordo-mavili taraftar gıyabında cenaze namazı kıldıkları Fenerbahçe'yi temsili bir mezara defnettiler. Fenerbahçeli taraftarların tepki gösterdiği görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

42 EK SEFER

Öte yandan genel nüfusu 816 bin olan Trabzon'da cumartesi günü 1.5 milyon insan olması bekleniyor. Konulan 42 ek uçak seferinin daha da artması bekleniyor. Trabzon'da bulunan toplam 35 bin 882 kişi kapasiteli 594 otel yüzde yüz doluluk oranına ulaştı. Kendi evleri ve akrabalarında kalacak kişilerle birlikte şampiyonluk göçü ile gelenlerle nüfusun katlandığı belirtilen kentte, üst düzey güvenlik tedbirleri de alınıyor.

NFT'LER 61 DOLAR

Trabzonspor, şampiyonluğun NFT'sini çıkarıyor... Kulüpten yapılan açıklamada; "Trabzonspor'un unutulmaz anlarının yer alacağı ilk NFT arzında "Trabzonspor Şampiyonluk Koleksiyonu", "Tarihi Koleksiyon" ve "VIP Müzayede Koleksiyonu" yer alacak. Trabzonspor Şampiyonluk Koleksiyonu'ndaki NFT'lerin her biri Trabzon'un plaka işareti olan 61'den esinlenilerek 61 ABD Doları'ndan arz edilecek" denildi.

Uğurcan Çakır'ın yeni takımını duyurdular