Trabzonsporlu futbolculardan mağlubiyet değerlendirmesi

Trabzonspor'da futbolculardan Thomas Meunier ve Enis Bardhi, ligde alınan 3-1'lik Alanyaspor mağlubiyeti sonrası karşılaşmayı değerlendirdi.

Trabzonspor'da futbolculardan Enis Bardhi ve Thomas Meunier, Alanyaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Enis Bardhi

"Biz maça çok iyi başladık. Planlarımız vardı, onları uygulamaya çalıştık. İlk golde preste yaptığımız hata sonucunda gol geldi. Böyle şeyler yaşanabiliyor. İkinci golde söyleyecek bir şey yok. Böyle şeyler olabiliyor. İlk yarıda önemli fırsatlarımız vardı ama değerlendiremedik. Bugün 90 dakika boyunca iyi mücadele etmeye çalıştık. Hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık belki. Ama bunu değerlendireceğiz."

Thomas Meunier

Meunier sözlerine, "Bugünkü maçı değerlendirecek olursak bir hazırlanma probleminden bahsedemeyiz. Herkes bu maçı kazanabilmek için mücadelesini verdi. Her şeyimiz hazır durumdaydı. Kazanmak için mücadelemizi verdik ama hatalar olabiliyor. Hata sonucu kaybedebiliyorsunuz.'' dedi.

Belçikalı oyuncu sözlerini şöyle noktaladı: ''Buraya geldiğimizde 5 maçlık seriyle geldik. Hiç kimse böyle bir skoru beklemiyordu. Bugün kimseyi suçlayamayız. Bugün mücadeleden kimse kaçmadı. Ama bize yakışmayan hatalar sonucunda kaybettiğimiz bir maç oldu."