Trabzonspor'dan Galatasaray ve Fenerbahçe'ye tarihi transfer çalımı! Pazartesi açıklanacak

Son dakika Trabzonspor haberleri... Edin Visca transferinde son dakika gelişmesi yaşanıyor. Trabzonspor, Boşnak oyucuyu pazartesi günü açıklamaya hazırlanıyor. Galatasaray transferden çekildi, Fenerbahçe ise Edin Visca için şansını son bir kez daha deneyecek.

Fotospor

Son dakika Trabzonspor haberleri... Edin Visca'nın transferi Pazartesi günü açıklanacak... Boşnak oyuncu ağırlığını Trabzonspor'dan yana koydu. Kendisini Türkiye'ye getiren ve yıllarca beraber çalıştığı Abdullah Avcı'nın takımında oynamak istediğini söyledi.

Göksel Gümüşdağ, Visca'nın bu kararını Galatasaray ve Fenerbahçe'ye iletti. Galatasaray geri adım attı. Boşnak oyuncunun transferinden çekildi. Fenerbahçe cephesi ise Visca'yı ikna edebileceğini iletip, görüşme için izin talep etti.

Trabzon cephesinde ise Visca'nın bordo-mavili formayı giymek istemesi heyecan yarattı. Bu dakikadan sonra Fenerbahçe'nin fikrini değiştiremeyeceği inancı yükseldi. Yönetim içinde, "Visca işi Pazartesi biter" fikri oluştu.

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ da, Edin Visca sorusuna, "Şu anlık Visca'nın transferiyle ilgili hiçbir şey yok. Kulüplerle görüşmelerimiz devam ediyor. Pazartesi'nden sonra daha da belli olur" ifadelerini kullandı.