Trabzonspor'dan Fenerbahçe maçı için çılgın prim! İşte o rakam...

Süper Lig'in 27.hafta mücadelesinde Trabzonspor sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Bordo-Mavililer, sezonun maçı olarak görülen karşılaşma için özel bir prim hazırlığında.

Trabzonspor, Süper Lig'in 27. haftasında 28 Şubat Pazar günü sahasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Uzun süredir yenilmezlik serisini devam ettiren Karadenizli ekip son maçında eksiklerine ve psikolojik durumuna rağmen gösterdiği performansı ile şampiyonluk yarışında mücadelesindeki istikrarını gösterdi.

FENERBAHÇE MAÇINA ÖZEL PRİM TEKLİFİ

Trabzonsporlu bazı iş insanları takımın Fenerbahçe maçı öncesi daha da havaya girmesini sağlamak için harekete geçti. Yönetimin iç saha büyük maç primi olan 40 bin TL'yi 61 bin TL yapmasını isteyen bazı iş insanları bu ödemeyi de kendileri yapmak istiyor. Trabzonspor yönetim kurulunun ise salı günü yapacağı toplantı da bu talebi masaya yatıracağı ve uygun görülmesi halinde gerçekleştireceği ifade edildi. Bu arada yönetim kurulu Fenerbahçe ile oynanacak olan maçın ardından oyunculara Şubat ayına ait tüm ödemeleri de yine düzenli şekilde yapılacak.

(Günebakış)