Trabzonspor'dan duble

Trabzonspor, 27'lik Yunan forvet Taxiarchis Fountas ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Bordo-Mavililer, Karagümrük'ten 24'lük stoper Rayyan Baniya'yı da kadrosuna kattı.

AKŞAM SPOR

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, boşta olan 27 yaşındaki hücum oyuncusu Taxiarchis Fountas'ı İstanbul'a getirmişti. Bordo-Mavililer; sol kanat, forvet arkası ve orta sahada forma giyebilen Yunan oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Fountas son olarak MLS ekiplerinden D.C. United'da oynuyordu. Geçtiğimiz sezonu 17 maçta 6 golle tamamladı. Öte yandan Karadeniz ekibi, Karagümrük'ten Rayyan Baniya'yı da kadrosuna kattığını açıkladı. İstanbul temsilcisi ile her konuda anlaşma sağlandı. Tecrübeli stoper, 2021-22 sezonu başında Hellas Verona'dan transfer edilmişti.

SİOPİS FESHEDİLDİ

Fırtına, Siopis'in sözleşmesini feshetti. Siopis, Trabzonspor'a 242 bin euro tazminat ödeyecek. Oyuncu, yıl sonuna kadar Yunanistan, S.Arabistan, BAE veya İngiltere'ye transfer olması halinde 700 bin, Türkiye'de bir kulübe gitmesi halinde 2 milyon euro ödeyecek.