Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı'dan sonra bir bomba daha! 15 milyon euro isteniyor

Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı'dan kazanılan 17.5 milyon euroluk bonservis bedeli, Karadeniz ekibini bu yönde ateşlemiş gibi duruyor. Trabzonspor Yusuf Yazıcı'dan sonra yeni isimleri de parlatıp Avrupa'ya göndermeye niyetli. Son halka ise Ahmetcan Kaplan...

Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı'nın 17.5 milyon euroluk bonservisle Lille'e transfer olması sonrası Karadeniz ekibi bu yönde hareket etmeye karar verdi. Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür için kapıda bekleyen Avrupa ekiplerinin son hedefi ise Ahmetcan Kaplan.

YUSUF YAZICI'DAN SONRA SIRADA O İSİMLER VAR

Spor Toto Süper Lig'de 38 yıl aradan sonra şampiyonluğa ulaşan Trabzonspor'un gözde ismi Ahmetcan Kaplan'ı Fransız ve Alman kulüpleri yakından takip ediyor.

Son olarak Bundesliga ekiplerinden Eintracht Franfurt'la adı anılan genç stoper, bu sezon A takıma yükselirken, gösterdiği performansla herkesin dikkatini çekti.

Sol ayaklı olmasına rağmen Edgar sakatlandıktan sonra pek çok maçta sağ stoper olarak görev yapan Ahmetcan için teknik direktör Abdullah Avcı, "Ahmetcan'ın potansiyeli ve özgüveni mükemmel. Gelişimi çok iyi gidiyor" demişti.

BONSERVİS BEDELİ 15 MİLYON EURO

19 yaşındaki başarılı stoperin fiyatı 15 milyon euro olarak belirlendi.

(Fanatik)