Trabzonspor'da Vitor Hugo'nun ayrılmak istediği iddia edildi

Oyuncuya yakın kaynaklar Brezilyalı stoperin Trabzon'da mutsuz olduğunu ve ayrılmak istediğini iddia ediyor.

Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon Palmeiras'tan transfer ettiği defans oyuncusu Vitor Hugo'nun takımdan ayrılmak istediği iddia edildi.

Goal Brezilya'nın haberine göre, Vitor Hugo özel sorunlar nedeniyle mutsuz ve Trabzon'dan gitmek istiyor. Savunma oyuncusuna yakın kaynaklar, 30 yaşındaki stoperin ailesinin de kente adapte olamadığını ve mutsuz olduklarını doğruluyor. Hugo'nun Beşiktaş ve Galatasaray'ın da gündemine geldiği belirtilen haberde, oyuncunun Türkiye'deki geleceğinin şimdilik bir soru işareti olduğu ifade edildi.

Geldiği günden bu yana takımın en önemli oyuncularından birine dönüşen Brezilyalı stoper, Trabzonspor formasıyla çıktığı 36 maçta 5 gol kaydetti. Vitor Hugo'nun ayrılması durumunda savunmaya ekstra takviye yapabilecek bordo mavililerde transfer çalışmaları hız kazandı.

Stoper bölgesine takviye yapmak isteyen Trabzonspor'un bonservisi Bologna'da bulunan Stefano Denswil transferinde sona yaklaştığı iddia ediliyor. 28 yaşındaki Hollandalı defans oyuncusu geçtiğimiz sezonu Club Brugge'da geçirmişti. Ajax alt yapısı çıkışlı olan ve zaman zaman sol bek olarak da forma giyebilen Denswil, Ajax ve Brugge ile şampiyonluklar yaşadı.