Trabzonspor'da Trezeguet olmadı rota Henry Onyekuru

Trabzonspor, Trezeguet transferini sonlandıramayınca rotayı Galatasaray'ın eski oyuncusu Onyekuru'ya çevirdi. Nijeryalı kanat oyuncusu için Olympiakos'la görüşmeler başladı.

AKŞAM

Nwakaeme'nin ayrılmasının ardından sol kanat arayışlarına başlayan Trabzonspor, bir dönem Kasımpaşa'da forma giyen ve geçen yılın ikinci yarısını da Başakşehir'de geçiren Trezeguet için harekete geçmişti.

Aston Villa ile günlerce süren görüşmelerin ardından sonuç çıkmayınca Karadeniz ekibi rotasını Yunanistan'a çevirdi. Gündemdeki isim ise; Olympiakos'un Nijeryalı oyuncusu Henry Onyekuru...

Yunan basınına yansıyan haberlere göre; geçen sezon Olympiakos'ta beklentilerin çok altında kalan 25 yaşındaki oyuncu için Trabzonspor, ilk teması kurdu. "fosoline.gr" adlı haber sitesi, Olympiakos'un Onyekuru için geçen yıl ödediği ücrete yakın bir bonservis bedeli talep ettiğini duyurdu.

Pire ekibi, Nijeryalı oyuncu için Monaco'ya geçen yıl 4.5 milyon euro ödemişti. Onyekuru'nun ismi, G.Saray'ın yanı sıra Beşiktaş ve Adana Demirspor'la da anılıyor. Ancak Trabzonspor, transfere yakın taraf.