Trabzonspor'da son bomba Aral Şimşir

Trabzonspor, Danimarka Süper Ligi ekibi ekibi Midtjylland forması giyen 19 yaşındaki sol kanat oyuncusu Aral Şimşir'i de kadrosuna katmak üzere.

AKŞAM

Spor Toto Süper Lig'de açık ara liderliğini sürdüren Trabzonspor, transferde de aynı şekilde istikrarlı gidiyor. Futbol eğitimini Danimarka'da alan ve Türk vatandaşlığı da bulunan Aral Şimşir'de artık son viraja girildi.

61saat'e konuşan oyuncunun menajeri Çağlar Koycu, "Evet Trabzonspor uzun süredir ilgileniyor. Görüşmelerimiz olumlu devam ediyor. Oyuncu hem Trabzonspor hem de Abdullah Avcı ile çalışmayı istiyor. Kısa sürede netleşmesini bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Asıl mevkisi sol kanat olan, forvet ve sağ kanat olarak da forma giyebilen Aral Şimşir, güçlü fiziği ve tekniğiyle dikkat çekiyor.

TRONDSEN YOLCU

Öte yandan yabancı kontenjanı sebebiyle Trabzon'da Trondsen satış listesine kondu. Futbolcu için yönetim gereken her türlü kolaylığı gösterecek.

KALESİNİ GOLE KAPATTI

20. hafta itibarıyla en az gol yiyen (14) takım konumunda bulunan Trabzon, bu sezon 9 maçta ise rakiplerine gol sevinci yaşatmadı. Karadeniz ekibi, kalesinde maç başına 0.7 gol gördü.