Trabzonspor'da Okay Yokuşlu, Galatasaray maçında oynamayabilir

A Milli Takım'ın Karadağ ile 2-2 berabere kaldığı maçta sakatlanan Okay Yokuşlu, Galatasaray maçını kaçırabilir.

Trabzonspor'un milli futbolcusu Okay Yokuşlu, Milli Takım'ın Karadağ ile oynadığı maçta sakatlanarak oyuna devam edemedi.

 
Maç sonrası konuşan Mircea Lucescu, Okay'ın bandaj yapması gerektiğini ancak yapmadığı için sakatlandığını açıkladı ve 'kendi hatası' dedi.
 
Yapılan ilk kontrollerde milli futbolcunun sakatlığının ciddi olabileceği ifade edildi. Okay'ın Galatasaray karşısında oynamaması halinde, Onazi'nin de kart cezalısı olması nedeniyle teknik direktör Rıza Çalımbay'ın orta sahayı yeniden şekillendireceği belirtildi.
 
1 Nisan Pazar günü Galatasaray, sahasında Trabzonspor'u konuk edecek.
 
Trabzonspor, Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdü
 
Bu arada Galatasaray ile karşılaşacak Trabzonspor, hazırlıklarını sürdürdü.
 
AA'da yer alan habere göre; teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yapılan antrenmana milli  oyuncular Okay Yokuşlu, Uğur Demirok, Yusuf Yazıcı, Novak, Hubocan ve Onazi ile  sakatlıkları devam eden Esteban Alvarado, Fabian Castillo ve Durica katılmadı.  Matus Bero koşu yaparken Abdülkadir Ömür ise takımla çalışmalara başladı.
 
Bordo-mavili futbolcular, antrenmanda dar alanda pas çalışmasının  ardından yarı sahada çift kale maç yaptılar.
 
Öte yandan antrenman öncesi teknik direktör Rıza Çalımbay, Türkiye Spor  Yazarları Derneği Trabzon Şubesi Başkanlığına seçilen Selçuk Kılıç ve yönetim  kurulu üyelerini pasta keserek tebrik etti.