Trabzonspor'da krizin adı: Stoper!

Torino maçında stoper problemi TS için bir kez daha gözler önüne serildi. Abdullah Avcı, maçın ardından yönetimle bu konuda bir görüşme gerçekleştirdi.

AKŞAM

Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı, sağ stoper bölgesine takviye yapacaklarının sinyalini günler öncesinden vermişti. Ancak Avcı'nın söylediği günden beri, bu konuda somut bir adım atılamadı. Tecrübeli teknik adam da Vitor Hugo'nun yanında çeşitli tandemler denemeye başladı.

Son olarak da Dorukhan'ı bu bölgede görevlendirdi. Ama yapılan aşı tutmadı ve Karadeniz ekibi, Torino'ya 3-0 yenildi. Defans bölgesindeki eksiklik net bir şekilde gözlendi.

Avcı da maçın ardından Trabzonspor Yönetimi'yle bir görüşme gerçekleştirdi ve stoper transferinin son durumu hakkında bilgi aldı.

Yönetim, kısa süre içinde bu konuyu çözüme kavuşturacağının sözünü hocasına verirken, Avcı ise "Gerekirse Ahmetcan'ı oynatırım" diyerek yönetime zaman tanıdı. Başkan Ahmet Ağaoğlu ve transfer komitesi, 30 Temmuz'daki Süper Kupa maçı öncesinde bu transferi bitirmeyi hedefl iyor. Bordo-Mavililer'deki stoper krizi, bu hafta içinde bitecek.