Trabzonspor'da Eddie Newton ile yollar ayrıldı

Hüseyin Çimşir'in istifasının ardından bordo-mavili kulübün başına geçen Eddie Newton'ın Trabzonspor macerası çok kısa sürdü. İngiliz teknik adamla Fırtına'nın yolları ayrıldı.

DHA

Ve Trabzonspor'da Eddie Newton macerası sona erdi. İngiliz teknik adamla bordo-mavililerin yolları ayrıldı.

Trabzonspor Yönetim Kurulu Eddie Newton’un görevine son verme kararı aldı. 10.30’da planlanan antrenman 15.30’a ertelendiği öğrenildi.

Kasımpaşa maçında 3-1'lik galibiyetten 4-3'lük yenilgi alan ve ligin 7 haftası geride kalırken 5 puan toplayabilen Bordo-Mavili ekipte fatura Newton'a kesildi. 

Trabzon yerel basını çok öfkeli: 'Çöplerinizi de alın defolun gidin!'

GÜN İÇİNDE YENİ İSİM

Fenerbahçe yenilgisinden sonra arayışlara giren ve bazı teknik adamlarla görüşen Trabzonspor Yönetimi bir süre daha İngiliz hoca ile devam etme kararı almıştı. Son yenilginin ardından Eddie Newton ile yollar ayrıldı.

Teknik Direktör Newton'un oyuncularla vedalaştığı öğrenilirken Bordo Mavililerin gün içerisinde ayrılığı ve yeni antrenörü açıklaması bekleniyor.

Bordo Mavililerin listesinde Abdullah Avcı, Mustafa Reşit Akçay ve Şota gibi isimler bulunuyor.

Bu arada, Trabzonspor’da bugünkü antrenmanda takımın başında İhsan Gündüz Derelioğlu yer aldı

Yıldız sporculardan İzmir depremi paylaşımları: 'Kalbimiz İzmir'le'

NEWTON, ANTRENMANDA YER ALMADI

Süper Lig'in 7. haftasında dün sahasında Kasımpaşa'ya 4-3 yenilen Trabzonspor, 7 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başlarken, teknik direktör Eddie Newton antrenmanda yer almadı.

Bordo-mavililerin 15.30'da başlayan antrenmanına yolların ayrılması gündemde olan teknik direktör Eddie Newton'un yerine, Futbolcu İzleme Komitesi Direktörü İhsan Derelioğlu'nun çıktığı bildirildi.

Daha önce yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıktığı açıklanan Ganalı oyuncu Caleb Ekuban'ın da takımdan ayrı koşu yaptığı öğrenildi.

Trabzonspor'un yeni hocası kim olacak?