Trabzonspor'da ayrılık! Fransızlar, Yusuf Yazıcı transferini duyurdu

Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı için yolun sonu gözüktü. Sezon sonu bonservisini elinde bulunduran Lille'e geri dönecek olan yıldız oyuncu Yusuf Yazıcı, Fransız ekibinden önümüzdeki yaz bonservisiyle birlikte ayrılacak. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Yusuf Yazıcı sezon başında büyük beklentilerle geldiği Trabzonspor'da büyük bir hayal kırıklığına neden oldu. Sezon sonu bonservisini elinde bulunduran Lille'e dönecek olan Yusuf Yazıcı, Fransız ekibinde de kadroda düşünülmüyor.

TRABZONSPOR'DA 2. YUSUF YAZICI DÖNEMİ BİTİYOR

Sezon başında Yusuf Yazıcı, büyük beklentilerle Lille'den kiralık olarak transfer edilmişti. Ancak yıldız oyuncu geldiği günden bu yana sergilediği inişli çıkışlı performansla bir türlü beklentileri karşılayamadı. Bordo-mavili yönetim sezon sonu Yusuf Yazıcı'yı elinde tutmak için herhangi bir girişimde bulunmayacak.

FRANSIZLAR AYRILIĞI DUYURDU

Fransa basınında yer alan habere göre; Lille, sezon sonunda takıma geri dönecek olan Yusuf Yazıcı'yı elden çıkarmak istiyor. Fransız ekibinde kadroda düşünülmeyen 26 yaşındaki oyuncu için gelecek olan teklifler değerlendirilecek.

BEŞİKTAŞ VE CSKA MOSKOVA TALİP OLDU

Öte yandan Yusuf Yazıcı için yarım sezon formasını giydiği CSKA Moskova ve Beşiktaş devreye girdi. Siyah-beyazlılarda teknik direktör Şenol Güneş'in 26 yaşındaki oyuncuyu ikna ettiği de iddialar arasında.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Yusuf Yazıcı, bu sezon Trabzonspor formasıyla şu ana kadar 20 resmi maça çıktı ve bunların 9'unda ilk 11'de yer aldı. Toplam 759 dakika sahada kalan 26 yaşındaki oyuncu, 5 gol ve 1 asistle skora etki edebildi.