Trabzonspor'da Avcı'nın stoperdeki ilk tercihi Axel Tuanzebe!

Abdullah Avcı, stoper konusunda önceliği Manchester United'dan Tuanzebe'ye verdi. Yönetim, bu hafta içinde oyuncunun transferini noktalamaya çalışacak.

AKŞAM

Trabzonspor'da stoper transferi için çalışmalar devam ediyor... Bordo-Mavili yönetimin portföyünde Murillo, Vestergaard, Djiku ve Tuanzebe var. Dört oyuncu içinde ise Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın önceliği Tuanzebe...

Karadeniz ekibi, bu hafta içinde hem Manchester United hem de oyuncunun menajeriyle bir kez daha bir araya gelecek. Kırmızı-Şeytanlar, Erik ten Hag'ın kadroda düşünmediği İngiliz oyuncuyu göndermeye sıcak bakıyor.

Oyuncu tarafı ise Türkiye'yi ilk seçenek olarak görmüyor. Yönetim, bu hafta içinde yapacağı görüşmede oyuncuyu ikna etmeye çalışacak. Tuanzebe'yle anlaşma sağlandığı an transfer resmi olarak açıklanacak.

Ancak problem çıkması halinde alternatifl ere yönelinecek. Listenin ikinci sırasında ise maliyetinin uygun olması nedeniyle Kolombiyalı Murillo var.

Tecrübeli stoperle yapılan ilk görüşmeler olumluydu fakat Avcı'nın önceliği Tuanzebe olduğu için şu an yedekte bekletiliyor. Trabzonspor'un stoper transferini 30 Temmuz'da oynanacak olan Süper Kupa maçına kadar açıklaması bekleniyor.