Trabzonspor'a 'negatif' müjdesi

Serkan Asan ve Arda Akbulut'un ardından Uğurcan Çakır ile Lewis Baker'ın da son testleri negatife döndü. İki yıldızın bugünkü testleri negatif olursa Fenerbahçe maçında oynayacaklar.

AKŞAM

Koronavirüs belasından son haftalarda çok çeken Trabzonspor'a müjdeler üst üste gelmeye başladı... Bordo-Mavililer'de geçtiğimiz günlerde hastalığa yakalanan Serkan Asan ile Arda Akbulut'un testleri negatife dönmüş ve iki oyuncu takımla çalışmalara başlamıştı. Karadeniz ekibine bir sevindirici haber de Uğurcan ve Lewis Baker'dan geldi. İki yıldızın son yapılan testlerinde pozitif bulguya rastlanmadı.

GÖZLER DİĞER ÜÇ İSİMDE

İki oyuncu test sonuçlarının ardından özel antrenmanlara başladı... Uğurcan ile Baker'a bugün bir test daha yapılacak ve testlerin de negatif çıkması halinde iki yıldız takıma katılacak. Erce, Hosseini ve Marlon'un ise yarın yeniden testten geçecekleri öğrenildi. Bu üç ismin sonuçlarının negatif çıkması durumunda ise gözler Teknik Direktör Abdullah Avcı'ya dönecek. Avcı şans verirse Fenerbahçe derbisinde oynayabilecekler.

DERSİMİZ TAKTİK

Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı, oyuncularına Fenerbahçe'yi ezberletiyor. Avcı'nın dün bu bağlamda bir idman yaptırdığı belirtildi.

JOSE SOSA KAYIPLARDA

Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Jose Sosa, hem oyun hem de skor anlamında beklentilerin altında kaldı. Sosa'nın hafta sonu Trabzon deplasmanında kendini göstermek istediği belirtildi.

"AVCI TAKIMI DİRİLTTİ"

Öte yandan Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Güven, sezon başında aldıkları kötü sonuçların ardından göreve gelen Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın yüreğini ortaya koyduğunu belirtti. Güven, "Psikolojik olarak yıpranmış, şampiyonluk kaybetmiş takımı yeniden diriltti. Oyuncu grubu eski ruhunu tekrar yakaladı." dedi.