Trabzonspor yönetimi mali olarak ibra edildi! İşte borç...

Trabzonspor Kulübünün net borcunun 1 milyar 91 milyon 490 bin 668 TL olduğu açıklandı.

Trabzonspor Kulübü Olağan Mali Genel Kurulu, Karadeniz Teknik Üniversitesi Prof. Dr. Osman Turan Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Bordo-mavili kulübün başkanı Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu genel kurula Eski Başkan Ahmet Celal Ataman, Divan Başkanı Ali Sürmen ile üyeler katıldı. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in başkanlığında divan başkanlığı oluşturulmasının ardından genel kurul, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

YÖNETİM KURULU İDARİ VE MALİ YÖNDEN İBRA EDİLDİ

Trabzonspor Kulübü Genel Müdürü Sinan Zengin, idari ve mali raporlar hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Pandemi sürecinde kulüp faaliyetlerinin gerçekleştiğine dikkati çeken Zengin, sportif anlamda da Ziraat Türkiye Kupası'nı ve Süper Kupa'yı müzelerine getirdiklerini belirtti.

NET BORÇ 1 MİLYAR 91 MİLYON 490 BİN 668 LİRA

Zengin, kulübün konsolide net borcunu 31 Ekim 2020 tarihi itibarıyla 1 milyar 91 milyon 490 bin 668 lira olarak açıkladı. Genel kurulda daha sonra idari ve mali raporlar görüşüldü. Denetim kurulu raporunun okunmasının ardından yönetim idari ve mali yönden oy birliği ile ibra edildi.

Genel kurulda daha önce 10 bin 689 kişinin üyelikten çıkarıldığı, toplam üye sayısının 13 bin 187 olduğu açıklandı.