Trabzonspor ve Fenerbahçe istiyordu... Edin Visca transferinde mutlu son!

Son dakika Fenerbahçe ve Trabzonspor haberleri... Trabzonspor ile Fenerbahçe'yi karşı karşıya getiren Edin Visca'da Trabzonspor transferi bitiriyor. Medipol Başakşehir ile anlaşma aşamasına gelen bordo-mavililer, Edin Visca ile 2,5 yıllık sözleşme imzalayacak.

Spor Toto Süper Lig'in lideri Trabzonspor, Medipol Başakşehir'den Edin Visca kadrosuna katmaya çok yaklaştı. Visca için yaklaşık 3,5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek olan bordo-mavililer, 31 yaşındaki futbolcu ile 2,5 yıllık sözleşme imzalayacak.

NTV Spor'da yer alan habere göre, iki kulüp arasında ödeme planı konusunda yapılacak son görüşmelerin ardından transferin resmiyete kavuşması bekleniyor.

Caleb Ekuban sürprizi! Beşiktaş mı Trabzonspor mu derken...

VISCA'NIN YILDIZI MEDIPOL BAŞAKŞEHİR'DE PARLADI

2011 yılında Bosna Hersek'in Zeljeznicar Sarajevo takımından transfer edilen Visca, İstanbul ekibinde 11. sezonunu yaşıyor. Bosnalı oyuncu, 11 sezonda çıktığı 398 maçta 110 gol attı, 118 asist yaptı.

Visca bu sezon ise Medipol Başakşehir forması ile 19 maçta 4 gol, 9 asistlik performans sergiledi. yaptı.

Kariyerindeki ilk kupayı FK Zeljeznicar Sarajevo'da kazanan 31 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, 1 Boşnak Ligi şampiyonluğu ve 1 Boşnak Kupası şampiyonluğu elde etti. Visca, 2019-20 sezonunda Medipol Başakşehir'in elde ettiği Süper Lig şampiyonluğundaki performansıyla alkış toplamıştı.

Yeni Malatyaspor'un iki yıldızı Trabzonspor maçında yok

TRABZONSPOR BAŞKANI AHMET AĞAOĞLU'NDAN KAÇAMAK VISCA CEVABI

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu geçtiğimiz günlerde, transferde adı Trabzonspor'la anılan Medipol Başakşehirli futbolcu Edin Visca'yla ilgili bir soruya, "Bu soruyu önce hocaya sormanız gerekiyor. Başakşehir'in bir oyuncusuna 2-3 kulübün talip olması kadar güzel bir şey yok. Başakşehir adına güzel bir şey." yanıtını vermişti.Medipol Başakşehir'de Emre Belözoğlu'nun yardımcısı Erdinç Sözer ise Edin Visca ile ilgili transfer sorusuna, "Edin Visca için çıkan haberler doğru ancak durumu netleşmedi. Gelişme olunca duyarsınız." şeklinde yanıt vermişti.

2011'de Abdullah Avcı'nın Başakşehir'e getirdiği Visca, Süper Lig'in en istikrarlı ve aynı zamanda en yüksek skor katkısı gösteren isimlerinin başında geliyor.

Yeni Malatyaspor'un iki yıldızı Trabzonspor maçında yok

Fenerbahçe 'size verelim' dedi Volkan Demirel kabul etti! Flaş transfer gerçekleşiyor