Trabzonspor ve Çaykur Rizespor tek yürek: ''Biz kardeşiz''

Trabzonspor-Çaykur Rizespor maçı arifesinde iki başkandan tarihi mesajlar: Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu: Futbol rekabeti iç içe geçmiş, kardeş şehir insanlarının ilişkisine zarar veremez. Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran: Rize ile Trabzon etle tırnak gibidir. Hepimiz aileyiz. Bu tarihi bağlar asla kopmaz.

AKŞAM

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Rizespor Başkanı Tahir Kıran Cuma günü oynanacak Trabzonspor-Rize maçı öncesi TSYD Trabzon Şubesi Dergisi aracılığıyla camialarına önemli mesajlar yolladı.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Trabzon ve Rize ayrı düşünülemez. Tabii ki arada sportif rekabet olacak. Ama bu rekabet iç içe geçmiş, kardeş şehir insanlarının ilişkilerine zarar veremez, bu düşünülemez bile. Birlikte yaşayan, birlikte sevinen, birlikte üzülen ve birlikte gurur duyan, asla birbirinden bağımsız olamayacak insanların ayrışmaması gerekiyor." diye konuştu.

DOSTLUĞA ÖZEL ÖNEM

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran ise, "Göreve geldiğimizden itibaren bu konuya ciddi anlamda eğileceğimizi söylemiştik. Bunların adımlarını, tohumlarını atıyoruz. Rize ve Trabzon etle tırnak gibidir. Hepimiz aileyiz. Kenetlenmişiz tarihten beri, bu bağ asla kopmaz." dedi.

"SERİ SÜRECEK"

Öte yandan Çaykur Rizespor'un Burkina Fasolu futbolcusu Dabo, Trabzon maçına yönelik iddialı konuştu: "Galibiyet serisinin devamı için Trabzonspor maçı gerçekten belki de sezonun en önemli karşılaşması olabilir. Trabzonspor karşılaşmasını kazanabilirsek önümüzdeki maçlarda kendimize olan güvenimizle çok daha iyi sonuçlar alabileceğimizi düşünüyorum."