Trabzonspor transfere doymuyor! Bir isim daha yolda

Transfer döneminin yıldızı lider Trabzon, 19 yaşındaki kanat oyuncusu Doğuhan Aral Şimşir ile her konuda anlaşma sağladı.

AKŞAM

Ara transferde üst üste genç isimleri kadrosuna katan Trabzonspor, Danimarka'nın Midtjylland takımında forma giyen Doğuhan Aral Şimşir konusunda da pürüzleri giderdi.

19 yaşındaki kanat oyuncusu için 2.5 milyon euro civarında bir bonservis bedeli ödeneceği öğrenildi. Bu rakam da 6 taksit halinde Danimarka ekibinin kasasına girecek.

Her iki kanatta ve forvet bölgesinde forma giyebilen 19 yaşındaki oyuncu da Bordo-Mavili formayı giymek istiyordu.

Trabzonspor'dan Bakasetas'sız antrenman

TÜRKİYE'Yİ SEÇECEK

Midtjylland formasıyla bu sezon 13 karşılaşmaya çıkan genç yetenek, 9 gol ve 2 asistle oynadı. Danimarka Milli Takımı'nın alt yaş gruplarında şans bulan Aral'ın, A Milli Takım olarak tercihini Türkiye'den yana kullanması bekleniyor.

Hızı ve çalım yeteneğiyle öne çıkan Aral Şimşir, aynı zamanda geleceğe yatırım olarak da görülüyor. Trabzonspor Yönetimi, büyük potansiyeli sebebiyle Aral'ın ilerleyen yıllarda çok değerleneceğini düşünüyor.

Yunanistan'da gündem Trabzonspor

KAAN AYHAN RAFA KALKTI

Uzun süre savunma için Kaan Ayhan'ı isteyen Trabzonspor, bu transferde geri adım attı. Milli futbolcunun kulübü Sassuolo'nun bonservis olarak 5 milyon euronun altına inmemesi sebebiyle transfer rafa kaldırıldı.

Şota Arveladze Fenerbahçe'den yaptıkları transferi resmen açıkladı