Trabzonspor transfer haberi: Fırtına'da transfer şov! Danny Rose...

Trabzonspor transfer haberi: Bordo-Mavililer, Bakasetas ve Yunus Mallı'nın ardından bir transferi daha sonuçlandırdı. Fırtına, taraftarlarını çok mutlu etti. Orta alandaki büyük eksiklik giderilirken savunmanın solu için de yıldız futbolcu Danny Rose bitirildi. Taşlar yerine oturdu.

AKŞAM

Trabzonspor, Danny Rose'u bitirdi. Tottenham'da menajer Jose Mourinho'nun kadroda düşünmediği 30 yaşındaki sol bekle Bordo-Mavililer 3.5 yıllık anlaşma sağladı. Geçtiğimiz sezon Newcastle United'a kiralık olarak transfer olan Danny Rose, Tottenham'da forma giyme şansı bulamamıştı. İngiliz ekibiyle mukavelesi sezon sonunda bitecekti. Bu transfer için Trabzonspor'un herhangi bir bonservis bedeli ödemeyeceği belirtildi. 30 yaşındaki İngiliz futbolcu kariyerinde Tottenham, Watford, Peterborough, Bristol, Sunderland ve Newcastle formaları giydi. Rose, İngiltere Milli Takımı'nda da 29 kez görev aldı. 

Trabzonspor transfer haberi: Halil Akbunar sürprizi!

3.5 YILLIK İMZA ATILDI 

Öte yandan önceki gece Alanyaspor'dan Bakasetas ve Wolfsburg'la mukavelesi sezon sonunda bitecek Yunus Mallı için KAP açıklaması gelmişti. İki futbolcu da bundan böyle Bordo-Mavili formayı giyecek. Trabzon, 3.5 yıllık mukavele imzaladığı Bakasetas için Alanyaspor'a 3 milyon euro bonservis ödeyecek. Oyuncunun sonraki satışından elde edilecek karın %20'si de Alanyaspor'a gidecek. Bakasetas bu sezon için 600 bin euro alacak. Oyuncu gelecek sezondan itibaren yıllık 1.25 milyon euro kazanacak. Serbest kalma bedeli ise 12 milyon euro... Bakasetas, "Bize her yer Trabzon" dedi. Yunus içinse Wolfsburg'a ödeme yapılmayacak.

Bakasetas: Buraya kupalar kazanmaya geldim

YUNUS TÜRKİYE'DE

Yunus Mallı, Türkiye’ye geldi ve “Transferim kesinleşti” dedi. Başkan Ağaoğlu ise, “Yunus mukavelesini kendi sonlandırdı. Maaşında fedakarlık yaptı.” dedi.

Beşiktaş'ın konuğu Trabzonspor

Kupa Yusuf'ta