‘Trabzonspor tarihin en iyi takımı mı?' sorusuna İsmail Kartal'dan Edin Visca'lı cevap

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 1-1 sona eren Trabzonspor maçı sonrası basın toplantısında kendisine gelen ‘Trabzonspor tarihin en iyi takımı mı?' sorusuna cevap verdi. Abdullah Avcı'yı öven ve transfer vurgusu yapan İsmail Kartal, “Edin Visca'yı aldılar, onu kim istemez” ifadelerini kullandı.

İsmail Kartal 1-1 berabere biten Fenerbahçe-Trabzonspor maçı sonrası basın toplantısında açıklamalar yaptı. İsmail Kartal kendisine gelen 'Trabzonspor tarihin en iyi takımı mı?' sorusunu cevapladı ve "Abdullah Avcı'yı tebrik etmek lazım. Geldiği günden beri kendisinin ve Trabzonspor'un yükselişi var. Ancak şunu unutmayalım, en çok ve en pahalı transferleri yapan takım Trabzonspor" ifadelerini kullandı.

İSMAİL KARTAL'DAN EDIN VISCA VURGUSU

Açıklamalarına devam eden İsmail Kartal "Biz transfer yapamadık. Bazı takımlar da yapamadı. Devre arasında bile oyuncu aldılar. Edin Visca'yı aldılar, Visca'yı kim istemez. Biz de transfer yapmak isterdik. Onlar geçen seneden planlamalarını yaptıkları için bunu iyi değerlendirdiler, avantaj sağladılar. Gelecek sene ne olur bilemem." diye konuştu.