Trabzonspor, takside bağladı

Trondsen için ödenecek 900 bin euro, 3 taksitle verilecek. Plaza'nın 100 bin euroluk kiralama bedeli ise 2 taksitte ödenecek.

AKŞAM

Yeni sezon için transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor iki oyuncuyu kadrosuna kattı. Rosenborg’ta forma giyen 25 yaşındaki orta saha Anders Trondsen için kulübüne 3 taksit halinde toplamda 900 bin euro ödenecek. 4 yıllık kontrat yapılan oyuncuya ise sırasıyla 800 bin, 850 bin, 900 bin ve 950 bin euro verilecek.

Uğurcan Çakır'ın talipleri artıyor

Real Valladolid’ten Stiven Plaza 2 yıllığına kiralandı. 21 yaşındaki Ekvatorlu santrfor için ödenecek olan 100 bin euro da iki taksitte verilecek. Satın alma opsiyonu Bordo-Mavililer’de olacak. Oyuncuya ilk yıl 620 bin ikinci yıl ise 670 bin euro verilecek. Satın alınması durumunda Plaza’nın yıllık ücreti artacak.

Trabzonspor'dan Martin Linnes atağı

RONALDO’NUN İLK TRANSFERİ

Valladolid’in sahibi olan Ronaldo, Plaza’nın 2018 yılında Libertadores U21’de 7 gol atarak gol kralı olması sonrasında bizzat transferi bitirdi. O dönem Plaza transferiyle ilgili konuşan Ronaldo “Videolarını izlediğimde ilgimi çekti. Dayanamayıp, Stiven’ı almak için Ekvador’a gittim ve onu Valladolid’e transfer ettim. Potansiyeli çok yüksek” dedi.

Trabzonspor'dan, Ekuban'a gelen tekliflere ret

Trabzonspor gençlerle sözleşme imzaladı