Malatyaspor ve Trabzonspor karşı karşıya

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de bugün deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor ile yapacağı 12. hafta maçı için Malatya'ya gitti.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de bugün deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor ile yapacağı 12. hafta maçı için Malatya'ya gitti.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen  antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavililer, özel uçakla Malatya'ya  hareket etti. Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Mustafa Akbaş kafilede yer almadı.

Yeni Malatya Stadyumu'ndaki karşılaşma saat 20.00'de başlayacak.

MUHTEMEL 11’LER

Onur Recep Kıvrak, Pereira, Toure, Hosseini, Novak, Onazi, Sosa,  Amiri, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Rodallega.

Bordo-mavili takımda karşılaşma öncesi Yusuf Yazıcı ve Mustafa  Akbaş'ın sakatlıkları bulunuyor. Bursaspor maçında oyundan alınmasına gösterdiği  tepki ile gündeme gelen Burak Yılmaz'ın yerine Nijeryalı oyuncu Nwakaeme'nin  forma giymesi bekleniyor.

3. kez karşılaşacaklar

Trabzonspor ile Evkur Yeni Malatyaspor, ligde 3. kez karşılaşacak.

Geçen sezon ilk olarak Malatya'da oynanan karşılaşmayı ev sahibi  takım, 1-0 kazanmıştı. Trabzonspor, kendi evinde ise rakibini 4-1'lik sonuçla  mağlup etmişti.

Karadeniz ekibi, bugün yapacağı antrenmanla hazırlıklarını  tamamlayarak öğleden sonra özel uçakla Malatya'ya gidecek.

Trabzonspor'da Burak Yılmaz, Malatyaspor maçı kadrosuna alınmadı

Trabzonspor'da geçtiğimiz hafta oynanan Bursaspor maçında oyundan alınırken taraftarlarla gerginlik yaşayan ve sonrasında 500 bin TL cezaya çarptırılan Burak Yılmaz, Evkur Yeni Malatyaspor maçı kadrosuna alınmadı.

Bordo Mavililer, bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Ünal Karaman nezaretinde yapılan taktik ağırlık çalışmanın ardından saat 14.45’de özel uçakla Evkur Yeni Malatyaspor ile oynayacakları lig maçı için özel uçakla Malatya’ya gitti. Malatya’ya giden kafilede geçtiğimiz hafta oynanan Bursaspor maçının 72. dakikasında kenara alınırken ıslıklanmasının üzerine tribünlere ve teknik heyete el kol hareketleri ile tepki gösteren ve sonrasında 500 Bin TL para cezasına çarptırılan Burak Yılmaz yer almadı. Kafilede ayrıca sakatlığı süren Yusuf Yazıcı da bulunmazken, bazı yöneticiler kafile ile birlikte Malatya’ya gitti.

İDMANA BURAK VE ONUR KATILMADI

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 12'nci haftasında deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

 
Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde yapılan antrenmanda ilk bölümde dar alanda dayanıklılık ve pasa yönelik çalışmalar gerçekleştirildi. Son bölümde ise yarı sahada oyun oynandı. Antrenmana tedavileri devam eden Onur ve Burak katılmadı. Abdülkadir Ömür'ün salonda çalıştığı belirtilirken, sakatlıkları bulunan ve tedavileri devam eden Yusuf Yazıcı ile Mustafa Akbaş ise takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı.
 
Bordo-mavililer, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.