Trabzonspor maçı öncesi Galatasaray'a iyi haber

Galatasaray, Pazar günü oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kulüp doktoru Yener İnce, milli takımdan sakat olarak dönen Selçuk İnan ve Serdar Aziz’in bu hafta takımdaki yerini alabileceğini söyledi.

Galatasaray, milli takımdan dönen futbolcularının katılımıyla Trabzonspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular bir süre salonda çalıştıktan sonra sahaya çıktı.Milli takımdan sakat olarak dönen Selçuk İnan ve Serdar Aziz ile Garry Rodrigues antrenmanı düz koşu ile tamamladı.

Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Doktor Yener İnce, “Serdar Aziz ve Selçuk İnan'ın milli takımda hafif sakatlıkları oldu. Tedavileri olumlu olarak devam ediyor. Trabzonspor maçında bizimle beraber olmalarını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Martin Linnes'in Norveç Milli Takım kampında sakatlandığını belirten İnce, "Linnes, milli takım antrenmanında arka adalesinde bir sakatlık yaşadı. Bizim ricamız üzerine milli takımdaki iki maçta da oynatılmadı. Yapılacak kontrol sonucunda durumu belli olacak" dedi.

Kulüp doktoru Yener İnce, Eren Derdiyok'un da özel program dahilinde çalıştığını vurgulayarak, "Eren, sakatlıktan çıktığı için özel çalıştırıyoruz. Trabzonspor maçında o da bizimle olacaktır" değerlendirmesinde bulundu.