Trabzonspor, Kenan Karaman transferi için bastırıyor! Abdullah Avcı bizzat aradı

Fortuna Düsseldorf ile sözleşmesi 1,5 ay sonra bitecek olan Kenan Karaman; Trabzonspor, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın gündeminde yer alıyor. Milli forveti ezeli rakiplerine kaptırmak istemeyen Bordo-Mavililer, oyuncuyla temasa geçti. Abdullah Avcı, Kenan Karaman'ı bizzat arayarak takımında görmek istediğini belirtti.

Alman ekibi Fortuna Düsseldorf ile sözleşmesi bu ay sonunda sona erecek olması, Kenan Karaman'ı transferin gözdesi haline getirecek. A Milli Takımımızın yıldız oyuncusu için başta Trabzonspor olmak üzere, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe de devrede. Ancak alınan bilgilere göre; Bordo-Mavililer şu an için en ciddi ve istekli ekip.

EZELİ RAKİPLER DEVREYE GİRMEDEN...

Sezonun sona ermesiyle transferde gaza basan Bordo-Mavililer, 27 yaşındaki oyuncuyu elden kaçırmamak için harekete geçti. Fırtına'nın hocası Abdullah Avcı da, Kenan'ı arayarak kendisini takımında görmek istediğini belirtti. Milli oyuncunun da bu görüşmeden ve ilgiden oldukça memnun kaldığı öğrenildi. İlk pazarlıkların olumlu geçtiği vurgulanırken, tarafların önümüzdeki günlerde bir kez daha bir araya gelmesi bekleniyor.

Trabzonspor'un hedefi, ezeli rakipleri devreye girmeden, EURO 2020 öncesinde tecrübeli futbolcu ile sözleşme imzalamak.

(Fanatik)