Trabzonspor Kasımpaşa'dan Koita'yu transfer ediyor

Trabzonspor, Kasımpaşa'dan 30 yaşındaki golcü Fode Koita transferinde mutlu sona çok yakın. Gineli, Trabzonspor'un teklifini beğendi. Bordo-mavili yönetim, son detayları görüşmek için oyuncunun menajerini Trabzon'a davet etti. Artık imza yakın.

Trabzonspor, yeni sezon öncesi ilk transferini gerçekleştirmek üzere. Bordo-mavili takım, devre arasında kadrosuna katamadığı Kasımpaşa'nın 30 yaşındaki forveti Fode Koita ile görüşmelerde önemli mesafe kat etti.

800 BİN EURO'DAN 3 YIL

Oyuncunun menajerini, yapılan görüşmeleri detaylandırmak için Trabzon'a davet eden bordo-mavililer, Koita'ya imza parası olmadan 800 bin Euro ve 3 yıllık sözleşme teklif etti.

Gineli santrforun bu teklifi gayet makul bulduğu öğrenilirken, önümüzdeki günlerde Trabzon'a gelmesi beklenen menajeriyle burada son detayların konuşulup anlaşmaya varılması bekleniyor.

(Sabah)