Trabzonspor kaptanı Uğurcan Çakır başarılarının sebebini açıkladı: ''Karakterli bir takımız''

Uğurcan Çakır Trabzonspor'un başarısı hakkında, “Bu tarz şampiyonluklar ve mutluluklar aile ve takım olmayı hızlandırıyor. Süper Lig'e galibiyetle başlamak istiyoruz. Ligde hedefimiz şampiyonluk. İyi ve karakterli oyunculara sahibiz.” dedi.

AKŞAM

Trabzonspor, cumartesi akşamı oynanan Süper Kupa Finali'nde Sivasspor'u 4-0 mağlup ederek, kupayı müzesine götürdü.,

Lig şampiyonluğunun ardından ikinci kupayı da kazanan Bordo-Mavililer'de kaptan Uğurcan Çakır, sahada çok iyi bir oyun ortaya koyduklarını söyledi.

Her iki kupayı da hak ederek kazandıklarının altını çizen Trabzonspor'un milli kalecisi, "Sezona iyi başlamak adına bu kupa önemliydi. Kampta çok iyi çalıştık, aramıza yeni arkadaşlarımız katıldı ve onların uyum sürecini hızlandırmaya çalıştık. Hocamızın söylediği her şeyi sahada uyguladık" dedi.

KUPAYLA BAŞLAMAK ÇOK İYİ

Üst üste gelen bu başarılarla Trabzonspor taraftarını mutlu ettiklerinin de altını çizen Uğurcan Çakır, "Taraftarlarımıza armağan olsun. Çok mutluyuz. Bu kupa takım olma yolunda bizi daha da hızlandıracak. Bu sezonda şampiyonluk ve Şampiyonluk hedefimiz var. Bu kupayla lige başlayacak olmak bizim için çok iyi oldu. Bu tarz şampiyonluklar ve mutluluklar aile ve takım olmayı hızlandırıyor. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Lige galibiyetle başlamak istiyoruz. Ligde hedefimiz şampiyonluk. İyi ve karakterli oyunculara sahibiz." diye konuştu

OLİMPİYAT'TA EVİMİZDE GİBİYDİK

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun kendilerine uğurlu geldiğine vurgu yapan milli kaleci, "Evimizde gibi oynadık. Burayı çok seviyoruz. Burada 3'üncü kupam oldu ve hepsine çok teşekkür ediyorum. Maçta taraftarımız çok iyiydi. Kupa taraftarımıza armağan olsun." ifadesini kullandı.

Öte yandan, kaptan Uğurcan Çakır'ın takımda kalıp kalmayacağı da henüz netlik kazanmadı. Avrupa'nın önemli kulüplerinin listesinde yer alan 26 yaşındaki file bekçisinin kariyerine yurt dışında devam etmek istediği biliniyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu ise Şampiyonlar Ligi nedeniyle Uğurcan'ın satışına sıcak bakmasa da iyi bir teklif gelmesi durumunda milli kaleciyle yollar ayrılabilir.