Trabzonspor ile Cem Yılmaz arasında Edin Visca paslaşması

Trabzonspor, yeni transferi Edin Visca'yı tanıttığı videoda, ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın ''Diamond Elite Platinum Plus'' isimli gösterisine atıf yaptı, Cem Yılmaz ise buna karşılık ''Trabzonspor'un bu paylaşımında beni anması çok mutlu etti. Güzel şeylere hasretiz.'' yanıtını verdi.

Trabzonspor, yeni transferi 31 yaşındaki Bosna Hersekli futbolcu Edin Visca'ya özel video hazırladı.

Kulübün sosyal medya hesabından "Dikkat edin!" ve "AttentionDeficit" etiketleriyle yayınlanan paylaşımda, Karadeniz yöresine ait "Çayeli'nden Öteye" türküsüne yer verildi.

Bordo-mavili kulüp, yayınladığı videoda komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz'ın "Diamond Elite Platinum Plus" isimli tek kişilik oyunundan alıntı yaparak, futbolcu Edin Visca için özel sahne hazırladı.

Formayı giydi: Trabzonspor'da şimdi Edin Visca zamanı!

VISCA'DAN "ÇAYELİ'NDEN ÖTEYE" PERFORMANSI

Videoda Trabzonspor forması giyen Edin Visca, "Çayeli'nden Öteye" türküsünün bir bölümünü seslendirdi. Bordo-mavili kulüp, Cem Yılmaz'ın gösterisinde, Karadeniz türkülerini esprili şekilde anlattığı bölümdeki bir türküyü söyleyen Cem Yılmaz'a selam çakmış oldu.

Abdullah Avcı ve Edin Visca tekrar buluştu

TRABZONSPOR'DAN CEM YILMAZ'A: "KARAKTERİMİZDE DE MİZAH VE MÜCADELE VAR"

Kulübün paylaşımı kısa sürede büyük beğeni toplarken, komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz da sosyal medya hesabından videoyu paylaşarak, "Trabzonspor'a hayırlı uğurlu olsun." ifadesini kullandı.

Sonrasında bir paylaşımda daha bulunan Cem Yılmaz bu sefer, "Trabzonspor'un bu paylaşımında beni anması çok mutlu etti. Güzel şeylere hasretiz." tvitini attı, Trabzonspor Kulübü ise Yılmaz'ın tvitine "Bizler de çok teşekkür ederiz. Türkülerimizde olduğu gibi karakterimizde de mizah ve mücadele var. Ne mutlu ki bu evrensel dil bizi sizle buluşturdu! Gülümseyen gözlerle gülümseyen yüz." yanıtını verdi.

Her iki tvit de kullanıcılardan binlerce beğeni aldı.

İŞTE O VİDEO

Tymoteusz Puchacz Trabzonspor'da! Edin Visca'nın ardından bir transfer daha...