Trabzonspor için kutlama zamanı! Şampiyonun Tur ve gurur günü

Trabzonspor'un kutlama programı belli oldu. Şampiyonluk kupası, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nden deniz yolu ile ‘Şampiyonlar Filosu' eşliğinde Trabzon Limanı'na gelecek. Buradan üstü açık otobüsle stadyuma taşınacak kupa, şeref turuna çıkacak.

AKŞAM

Spor Toto Süper Lig'de 2021-2022 Ahmet Çalık sezonunda şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor, kupasını bugün alacak. Trabzonspor, ilk olarak Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nden saat 17.00'de deniz yoluyla 'Şampiyonlar Filosu' oluşturarak Trabzon Limanı'na varacak.

Bordo-Mavililer'in denizde yapacağı kutlamalara birçok büyük ve ufak balıkçı tekneleri de eşlik edecek. Karadeniz ekibi, daha sonra Trabzon Limanı'nda kendisini bekleyen üstü açık bir otobüse binerek taraftarlar eşliğinde karayolu ile stadyuma geçecek.

Kuzeyin Uşakları ekibinin dans gösterisi yapacağı kutlamalarda Dj Burak Yeter, Demet Akalın, Matthaios Tsahouridis ve pek çok ünlü sanatçı sahne alacak.

KAPILAR SAAT 16.00'DA AÇILIYOR

Medical Park Stadyumu'nun kapıları ise taraftarlara 16.00'da açılacak. Kupa etkinlikleri ise 18.00'de başlayacak, konserler, horon, kolbastı gösterilerinin ardından Bordo-Mavili takım kupasını alıp, şampiyonluk turu atacak.

Trabzonspor, saat 23.00'te sona erecek kupa töreninin ardından Altay karşılaşması için özel uçak ile İstanbul'a hareket edecek.

Trabzon'un Akyazı'daki kutlamalarına sadece Trabzon'dan değil şehir dışından da çok büyük bir katılım olması bekleniyor. Kara ve havayolu ulaşımındaki doluluk bu özel günde taraftarların takımlarının yanında olacağını gösteriyor.

SÜPER KUPA FİNALİ OYNAYACAK

Süper Lig'de 48 yıllık macerası bulunan Trabzospor, bu dönemde 7 şampiyonluk kupasını müzesine taşırken, 9 Türkiye Kupası, 9 da Süper Kupa kazanmayı başardı.

Karadeniz ekibi bu sezon Türkiye Kupası'ndan elense de kupada final oynayacak Kayseri ya da Sivas takımlarından biriyle Süper Kupa finaline çıkacak. 3 kupa hedefinden birini kaybeden Bordo-Mavililer'in hâlâ sezonu çifte kupayla kapatma şansı var