Trabzonspor Henry Onyekuru'yu kapıyor! Nwakaeme'nin alternatifi belli oldu

Trabzonspor'da Anthony Nwakaeme'nin geleceği belirsizliğini korurken, Abdullah Avcı alternatif olarak Henry Onyekuru'nun adını verdi. Trabzonspor, Henry Onyekuru'yu yedekte bekletiyor.

Fotospor

Trabzonspor'da sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve henüz imzayı atmayan Anthony Nwakaeme'nin alternatifleri için çalışmalar sürdürülüyor. Karadeniz ekibinin aklındaki isim eski Galatasaraylı Henry Onyekuru oldu.

ABDULLAH AVCI'NIN AKLI HENRY ONYEKURU'DA

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, Nwakaeme'nin olası ayrılığına karşı alternatifini belirledi. Hem ligi bilen, hem de kanattan gol ve asist katkısı sağlayabilecek oyuncu tanımına uyan Henry Onyekuru, bordo mavili ekibin kıskacına girdi.

Bonservisi Olympiakos'ta bulunan ve Yunan ekibinde mutsuz olduğu bilinen Henry Onyekuru için Trabzonspor temaslara başladı.

Trabzonspor'un Onyekuru için Yunus Mallı'yı kullanabileceği ise iddialar arasında. Yunus sezona Atina'da hazırlanmış, Olympiakos'la o dönemde bir dizi görüşme yapmış ancak Abdullah Avcı çok inandığı milli oyuncuyu kadroda tutma kararı almıştı.