beIN Sports 1 canlı yayın ile Trabzonspor Göztepe maçı canlı izle (SSL 6. Hafta)

Spor Toto Süper Lig 6.haftasında Trabzonspor Göztepe canlı izleme yolları futbol severler tarafından araştırılıyor. beIN Sports 1 canlı yayın ile TS Göztepe maçı nasıl izlenir? Medical Park Stadyumu’nda saat 19:00’da başlayacak karşılaşmada hakem Hüseyin Göçek düdük çalacak. Göçek’in yardımcılıklarını Alpaslan Dedeş ve Erdem Bayık yapacak. Ligin ilk 5 haftasında 7 puan toplayabilen Karadeniz ekibi, 6 puanda bulunan rakibini mağlup ederek üst sıralara tırmanma planları yapıyor. Teknik direktörlüğünü Ünal Karaman’ın yaptığı Trabzonspor’da en büyük gol silahı Hugo Rodallega olacak. Göztepe takımında ise sakatlığı bulunan orta saha oyuncusu Poko bu maçta forma giyemeyecek.

Ligde günün önemli karşılaşması Trabzonspor Göztepe maçı izleme yolları futbol severler tarafından merak konusu oldu. Spor Toto Süper Lig 6.hafta karşılaşması beIN Sports 1 canlı yayın ile saat 19:00’dan itibaren izlenebilecek. Lige istediği gibi bir başlangıç yapamayan Trabzonspor’un Göztepe ile oynayacağı mücadele Medical Park Stadyumu’nda oynanacak ve maçta hakem Hüseyin Göçek düdük çalacak. Sayfamızda bulunan Trabzonspor Göztepe canlı izleme linkine tıklayarak maçın heyecanını dakika dakika yaşayabilir, golleri ve pozisyonları takip edebilirsiniz. Trabzonspor ile Göztepe, Süper Lig'de 20 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Göztepe üç galibiyet alabildi. İki takım arasında oynanan 9 maç berabere biterken 8 maçta Trabzonspor galip geldi.

TRABZONSPOR GÖZTEPE CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ

TRABZONSPOR’DA SON DURUM

Geçtiğimiz haftalarda Galatasaray’ı 4-0 mağlup ederek büyük sükse yapan Trabzonspor, son hafta Alanyaspor deplasmanına konuk olmuştu. Çekişmeli geçen maçı tek golle kaybeden Trabzonspor bu beklemediği mağlubiyetin yaralarını sarıp yolun devam etmek amacında. Ligde topladığı 7 puanla 9.sırada bulunan bordo mavili ekip Hugo Rodallega ve Anthony Nwakaame gol yollarındaki etkili oyunlarıyla dikkat çekiyorlar. Trabzonspor ligde evinde oynadığı son üç maçı kazandı; bu maçlarda 10 gol atarken kalelerinde sadece bir gol gördüler.

GÖZTEPE’DE SON DURUM

Teknik direktörlüğünü Bayram Bektaş’ın yaptığı Göztepe ise geride kalan maçlarda 6 puan topladı ve 12.sırada bulunuyor. Geçen hafta sahasında Kayserispor’u konuk eden Göztepe, Yasin Öztekin ve Alpaslan Öztürk’ün kaydettiği gollerle maçı 2-0 kazanarak moral depolamıştı. Takımın önemli orta saha oyuncularından birisi olan Andre Poko’nun bu maçta sakatlığı nedeniyle forma giymesi beklenmiyor.

MAÇLA İLGİLİ İSTATİSTİKLER

Trabzonspor ile Göztepe, Süper Lig'de 20 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Göztepe üç galibiyet alabildi (9B 8M).

Trabzonspor, Süper Lig'de Göztepe ile karşılaştığı son beş maçta bir galibiyet alabildi (2B 2M).

Süper Lig'de evinde Göztepe'ye sadece bir kez kaybeden Trabzonspor (6G 3B), tek yenilgisini Trabzon'daki ilk karşılaşmada aldı.

Trabzonspor ile Götepe arasında Trabzon'da oynanan son iki Süper Lig maçı 0-0 bitti.

Trabzonspor ligde evinde oynadığı son üç maçı kazandı; bu maçlarda 10 gol atarken kalelerinde sadece bir gol gördüler.

Göztepe, Süper Lig'de 11 maçtır deplasmanda kazanamıyor (4B 7M); bu maçların hiçbirinde birden fazla gol atamadılar (toplam altı gol).

Göztepe bu sezon Süper Lig'de en az isabetli şutu bulunan takım (13); Trabzonspor ise en fazla isabetli şut çeken üçüncü ekip (26).

Bu sezon Süper Lig'de sadece Alanyaspor'un (3.98) gol beklentisi (xG) Göztepe'den düşük (4.7).

Trabzonspor bu sezon Süper Lig'de maçların ilk yarım saatlik diliminde en fazla gol atan takım (6).

Göztepe'nin ligin ilk beş haftasında bulduğu dört golün ikisinde Yasin Öztekin'in katkısı bulunuyor (bir gol ve bir asist).

Süper Lig'in ilk beş haftasında en fazla isabetli şut çeken üç isimden ikisi Trabzonspor forması giyiyor; Rodallega (10), Yusuf Yazıcı (8) ve Trezeguet (8).