Trabzonspor 3. görüşmede yarısını teklif etti! Nwakaeme düğümünde son perde

Trabzonspor sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Anthony Nwakaeme'ye 1,5 milyon euro maaş ve 750 bin euro imza parası teklif ederek takımdaki tavan ücreti sundu. Anthony Nwakaeme'nin menajeri ise son görüşmede 2+1 yıllık sözleşme ve senelik 3 milyon euro ücret talep etmişti.

Trabzonspor'da Anthony Nwakaeme düğümü çözülecek mi? Bordo-Mavililer, Nwakaeme ile yaptığı 3. Görüşmede yıllık 1,5 milyon euro maaş ve 750 bin euro imza parası önerdi.

NWAKAEME'NİN MENAJERİNİN İSTEDİĞİ ÜCRET DUDAK UÇUKLATTI

İlk etapta menajerinin 3 yıllık kontrat üzerinden senelik 3 milyon Euro talebi bulunurken, ikinci görüşmede Nwakaeme 2+1 senelik mukaveleye sıcak bakmıştı. Rakam bazında ise hâlâ fark var.

TRABZONSPOR YARISINI TEKLİF ETTİ

Görüşmelerde 3. raunt başlarken, yönetimin 1.5 milyon Euro maaş artı 750 bin Euro civarı bir imza parası önerdiği öğrenildi. Böylelikle yıldız oyuncuya, takımdaki tavan ücret teklif edilmiş oldu.

ARAP EKİPLERİ PEŞİNDE

Bazı Arap kulüplerinin Nwakaeme'ye ilgisi bulunurken, Trabzonspor Yönetimi artan döviz kurunu da göz önünde bulundurarak takım içindeki tavan ücrete çıkmış durumda. En geç Ocak ayında bu işin noktalanması hedefleniyor. Nwakaeme'nin son teklife cevap vermesi bekleniyor.

(Fanatik)