Trabzon Viyana'ya bıraktı

Dengeli geçen ilk yarıda gol sesi çıkmadı, 67'de Grgic'in kafa vuruşuyla Rapid Wien perdeyi açtı. Uğurcan Çakır'ın kurtarışları ayakta tutsa da eşitliği bulamadık... Temsilcimiz, deplasmanda işi bitirmeye çalışacak.

AKŞAM SPOR

ÖMER ÖZARSLAN

Uğurcan Çakır yine maça damga vuran isim oldu...

Rövanş haftaya perşembe saat 19.00'da Viyana'da.

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndaki temsilcimiz Trabzonspor, Avusturya ekibi Rapid Wien'le evinde oynadığı ilk maçta sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Ruzomberok maçlarında yaptığı kurtarışlarla adından söz ettiren kaptan Uğurcan Çakır bu mücadelede de etkili oynadı ama Karadeniz Fırtınası rakibin kilidini çözmeyi başaramadı. Avusturya ekibinde Grgic'in 67. dakikada kafa vuruşuyla attığı gol, karşılaşmanın tek sayısı oldu. Bordo-Mavililer haftaya perşembe günü Avusturya'da oynayacağı mücadelede Rapid Wien'i mağlup edip turu geçmeye çalışacak.

TARAFTARDAN TEPKİ

Trabzonspor-Rapid Wien maçını tribünden izleyen Galatasaray formalı iki kadın taraftar tepkilerden sonra stattan çıkartıldı.

KLAUSS: TRABZONSPOR BENİ ŞAŞIRTTI

Rapid Wien'in Teknik Direktörü Robert Klauss'un, "Trabzonspor'un defansif bir kadroyla sahaya çıkması açıkçası beni çok şaşırttı" açıklaması dikkat çekti. R.Wienli oyuncular maç sonrası tribünleri alkışladı...