Trabzon seyirci kaldı

Karşılaşmaya hızlı başlayan Bordo-Mavililer, ilk yarıda net fırsatlardan yararlanamadı. 2. devrede sahneye çıkan Menig, Sivas'a galibiyeti getiren golü attı

AKŞAM SPOR

21 şutta 5 isabet bulan TS golü bir türlü atamadı. Tribünlerde sadece Sivassporlu taraftarlar yer aldı. Sivasspor, 6 maç sonra dış sahada kazanmasını bildi.

STEFANO DENSWİL: HAYAL KIRIKLIĞI

Trabzonspor'un deneyimli ismi Stefano Denswil, "Hepimizde büyük hayal kırıklığı var. İlk yarıyı 3-0, 4-0 bitirebilirdik ama pozisyonları değerlendiremedik. 90 dakikada rakibimiz 3 ya da 4 pozisyon buldu, biz belki 15 pozisyon bulduk. Ancak bunlar futbolda var, pozisyonları değerlendiremediğinizde rakibiniz atabiliyor ve siz de kötü hislerle sahayı terk edebiliyorsunuz" diye konuştu.

DAHA SERT OLMALIYIZ

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Sivasspor yenilgisi sonrası önemli açıklamalarda bulundu: "Trezeguet değişikliği sakatlık kaynaklıydı. Rakibi beşli bekliyorduk ve iyi çalışmıştık. Oyun da bizim istediğimiz gibi başladı. İlk yarıda pozisyonlar var ama pas hızını daha iyi yapmalıydık. Böyle rakiplere karşı fırsatları değerlendirirsen rakip daha çok risk alıyor. İkinci yarıda oyun iyi değildi. Topa sahip gibi gözüktük. Bu tip rakiplere karşı yıpratıcı koşular yapman gerekiyor. İkinci yarıda duygularımız karıştı. Kaybettik. Yumuşak bir takımız, daha sert olmamız gerekiyor. Rakip golde 4 kişinin arasından çıkıyor. Bu iyi olmadı. Üçüncülük avantajını korumak istiyorduk." Abdullah Avcı'nın soyunma odasında oyuncularını sert bir şekilde uyardığı öğrenildi.