Trabzon sabaha kadar uyumadı

Ligde dün oynanan Fenerbahçe galibiyetinin ardından kutlamalar sabaha kadar devam etti. Taraftarlar tezahüratlarla her yeri inletti.

AKŞAM

Şüphesiz haftanın en önemli maçında kazanan Trabzonspor oldu. Bordo-Mavililer, liderliği ele geçirirken taraftarlar da bunun coşkusunu sabaha kadar yaşadı. Stadyumda başlayan kutlamalar dışarıda da devam etti. Galibiyetin mimarı olan Bakasetas'a büyük sevgi gösterileri yapıldı.

Yunan futbolcu da bu ilgilere tribünleri selamlayarak yanıt verdi. Oyuna sonradan giren ve skor katkısı yapan Yusuf Sarı ise, "Her şeyden çok takımın kazanması çok önemliydi. İnanılmaz mutluyuz. Benim de galibiyette katkım olduysa ne mutlu bana... Bundan sonra da aynı şekilde devam edip şampiyon olmak istiyoruz." dedi.

Fırtına zirvede esti! Maç sonucu: Trabzonspor-Fenerbahçe: 3-1

"BİR HAYALİMİZ VAR"

Abdülkadir Ömür, "Bir hayalimiz var. Bu hayali gerçekleştirmek için her hafta üstüne koya koya gitmemiz gerekiyor. Soyunma odaları normalde anlatılmaz ama birbirine sarılanlar ve ağlayanlar vardı." dedi.

Rıdvan Dilmen'den Trabzonspor-Fenerbahçe maçının hakemi Ali Şansalan'a tepki: Kural tanımaz, verdiği kararla maçı bitirdi!