Trabzon Avrupa'dan istifa etti!

İlk yarıda Trabzon durgundu, 31'de Schmidt şık golle perdeyi açtı. Enis 52'de kafa ile eşitledi. Fırtına, St. Gallen'i şut yağmuruna tutsa da penaltılarda elendi. ‘Avcı istifa' sesleri yükseldi.

AKŞAM SPOR

ÖMER ÖZARSLAN

Maçta ilk isabetli şutu St. Gallen çekti, gol oldu.

Hakeme tepki gösteren Avcı, 40. dakikada sarı kart gördü.

46'da Ozan ve Bardhi çıktı, Pedro ve Cihan girdi.

UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Trabzonspor, 0-0'ın rövanşında konuk ettiği St. Gallen karşısında ilk yarıda tutuk oynadı. İlk gol deplasman ekibinden geldi. 31'inci dakikada maçta çekilen ilk isabetli şut, kalemizde gol oldu. Bundan sonra Trabzonspor kıpırdadı, ilk yarıda Enis ve Visca pozisyona girdi. İkinci yarıda ise Bordo-Mavililer rakibini ablukaya aldı. 2 top direkten döndü. Enis'in kafa golüyle oyuna denge geldi. Tek golü atan Destan sakatlandı ve oyuna davem edemedi. Draguş onun kadar etkili olamadı. 120 dakikalık bölümde skor değişmeyince maç penaltılara gitti. İki takım da 4 penaltıyı kaçırmadı. 8 penaltıdan 8 gol çıktı. Tecrübeli stoper Savic penaltıyı kaçırdı, ardından Ambrosius golü attı ve turu geçen İsviçre ekibi oldu. Temsilcimizin Konferans Ligi macerası gruplara kalamadan Play-Off'ta bitti.

29 ŞUTTAN 1 GOL ÇIKTI!

Gallen kalesine 120 dakikada 29 şut gönderen Trabzonspor 1 gol çıkarabildi, 2 kez de direğe takıldı, maç da penaltılara gitti...

UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Trabzonspor, ilk maçta 0-0 berabere kaldığı St. Gallen'i evinde 90 dakika ve uzatma bölümlerinde yıkmayı başaramadı. İlk yarıda tutuk kalan ve gol yiyen Karadeniz ekibi, ikinci yarıda açıldı. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın öğrencileri 120 dakikalık karşılaşmada rakip kaleye tam 29 şut çekti, 8 isabet buldu. Bunun dışında Bordo-Mavili ekibin 2 şutu da direkten döndü. Rakip kaleci gösterdiği performansla maça damga vurdu. Özellikle Orsic, Trezeguet ve Visca çok zorladı. Gallen ise 18 şut çekip 8 isabet buldu. Temsilcimiz özellikle ikinci yarıdan sonra tüm riskleri alsa da maçı 120 dakikada bitirmeyi başaramadı.