Tottenham'da Nuno Espirito Santo'nun yerine gelecek isim belli oldu bile! Anlaşma 1,5 yıllık

Teknik direktör Nuno Espirito Santo ile yollarını ayıran Tottenham, göreve Antonio Conte'yi getirmeye hazırlanıyor. İngiltere Premier Lig ekibi, Conte ile 1,5 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağladı.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham Hotspur'da beklenen ayrılık gerçekleşti. Geçtiğimiz hafta sonu evinde Manchester United'a 3-0 mağlup olarak ligde 5'inci mağlubiyetini alan ve 8'inci sıraya gerileyen Londra ekibinde yönetim, 1 Temmuz'da göreve getirilen Portekizli teknik adam Nuno Espirito Santo ile yolların ayrıldığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada sportif direktör Fabio Paratici'nin açıklamalarına yer verildi. Nuno ile yolları ayırma kararı aldıkları için üzgün olduklarını söyleyen Paratici, "Nuno ve teknik ekibinin başarılı olmayı ne kadar istediğini biliyorum ve bu kararı almak zorunda kaldığımız için üzgünüm. Nuno gerçek bir beyefendi ve burada her zaman hoş karşılanacak. Kendisine ve teknik heyetine teşekkür ediyor, gelecek için başarılar diliyoruz" dedi.

Tottenham Hotspur, Nuno yönetiminde çıktığı 17 resmi karşılaşmada 8 galibiyet 2 beraberlik 7 mağlubiyet aldı.

NUNO'NUN YERİNE ANTONIO CONTE

İngiliz ekibinin Nuno Espirito Santo'nun yerine düşündüğü isim Antonio Conte. Ünlü İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'nun haberine göre Tottenham, Antonio Conte ile 1,5 yıllık anlaşma sağladı. Conte bugün son detayları konuşmak üzere İngiltere'ye gidecek.