Tottenham, gözünü Juventus'un orta sahasına dikti! Antonio Conte'nin özel isteği

Ara transferde istediği oyuncuları bir bir diğer takımlara kaptıran Premier Lig temsilcisi Tottenham, rotayı Juventus'un İsveçli hücumcuya çevirdi. Antonio Conte, yönetimden bu transferin bitirilmesini istedi.

Goal.com.tr

Ocak ayı transfer dönemi Pazartesi günü sona erecek. Ancak Tottenham, Antonio Conte'nin kadroyu güçlendirmek için istediği transferleri henüz yapamadı.

Goal.com.tr'nin haberine göre, uzun süre boyunca Wolverhampton'dan Adama Traore'yle ilgilenen Londra ekibi, İspanyol kanat oyuncusunu son anda devreye giren Barcelona'ya kaptırdı.

Tottenham'ın istediği bir diğer isim de Porto'nun Kolombiyalı sol kanat oyuncusu Luis Diaz'dı. Fakat çıkan son haberler, 25 yaşındaki oyuncunun Premier Lig'in bir diğer iddialı ekibi Liverpool ile görüştüğü yönünde.

Jürgen Klopp'u sevindiren hamle! Liverpool'dan Tottenham'a transfer çalımı

ÜÇÜNCÜ SEÇENEK KULUSEVSKİ

İki oyuncuyu da elinden kaçıran Tottenham, bir diğer kanat oyuncusu Dejan Kulusevski'ye yöneldi.

Juventus'ta düzenli ilk 11 şansı bulmakta zorlanan 21 yaşındaki oyuncunun satın alma opsiyonuyla kiralanması gündemde.

Geçmişte Juventus'ta çalışan Tottenham sportif direktörü Fabio Paratici'nin Kulusevski'ye büyük hayranlık beslediği biliniyor.

Cristiano Ronaldo'yu çileden çıkaran hareket!

SADECE 10 KEZ İLK 11 ÇIKTI

İsveçli oyuncu bu sezon Juventus formasını 20 kez giydi, fakat bu maçların sadece yarısında ilk 11'de yer alabildi ve bu 10 maçın yalnızca üçünde 90 dakika sahada kaldı.

2016'da henüz 16 yaşındayken Brommapojkarna'dan Atalanta altyapısına geçen Kulusevski, bir sezon Parma'da kiralık oynadıktan sonra 2020'de 35 milyon euro'ya Juventus'a transfer olmuştu.

Genç yaşına rağmen İsveç milli takımının formasını da 20 kez terleten Kulusevski, Euro 2020'de iki maçta şans bulmuş ve Polonya karşısında yaptığı iki asistle dikkat çekmişti.

Chelsea'de Thomas Tuchel'e bir tepki daha! Önce Lukau, sonra o: "Mutlu değilim..."