Torrent sonunda patladı! Taylan Antalyalı için karar verildi

Galatasaray'da kötü gidişe dur demek isteyen Domenec Torrent, neşteri vuruyor. Performansı uzun süredir eleştirilen Taylan Antalyalı İzmir ekibiyle oynanacak maçta kesik yiyecek. Taylan Antalyalı'nın yerine yeni transfer Pulgar forma giyecek.

Galatasaray teknik direktörü Domenec Torrent, takımın başında çıktığı 5 maçta sadece 2 puan toplamış, İspanyol hoca eleştirilerin odağı haline gelmişti. Galatasaray taraftarının artan tepkisinin ardından yeni hoca söylentileri ortaya atılmış, yönetim de eleştirilerden nasibini almıştı. Torrent, durumu düzeltmek adına radikal değişimler yapacak.

TORRENT'İN İLK HAMLESİ TAYLAN'I KESMEK

Torrent, ilk olarak performansı düşen Taylan Antalyalı'yı kulübeye çekecek. İspanyol çalıştırıcı, yeni transfer PulgarKayserispor önünde yedek oturtmuştu. Yönetimden bazı isimler bu duruma, "200 bin dolara özel uçakla getirttiğimiz Pulgar neden görev almıyor" tepkisini göstermişti. Pulgar, Göztepe maçında ilk 11'de olacak.

BOEY VE AANHOLT KULÜBEYE

Kötü performansları süren Boey ve Aanholt'un yerine Ömer Bayram ve Omar ikilisi görev yapacak. Forumsuz olan Babel'in yerine ise Emre Kılınç şans bulacak. Torrent değişimlerle takıma yeni bir hava katmak istiyor.

(Posta)