Torreira 15 Milyon euro

İtalyan ekibi Lazio, Torreira için Galatasaray'a 12 milyon euro bonservise ek 3 milyon euro bonus içeren bir teklif yaptı. Sarı-Kırmızılılar, tek seferde 15 milyon euro istiyor.

AKŞAM SPOR

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla orta sahanın vazgeçilmez ismi olan Lucas Torreira, Lazio'nun baskısı altında. Çizme ekibi, Uruguaylı yıldız için Sarı-Kırmızılılar'a teklifini sundu. Cim-Bom ise başarılı oyuncusunu gelecek sezon takımda görmek istediği için bu teklifi geri çevirerek, şartların iyileştirilmesini istedi. La Gazzetta dello Sport'un haberine göre; Lazio, 12 milyon euroya ek olarak 3 milyon euro bonus içeren bir teklif sundu.

Galatasaray yönetimi ise bu teklifi reddetti. İtalyan ekibin temsilcilerinden, Torreira için tek seferde ödenecek şekilde 15 milyon euro istendi. Sarı-Kırmızılılar'ın bu cevabının ardından Lazio, tekrar düşünecek. Teknik Direktör Sarri'nin çok istediği Torreira için ısrarını sürdüren İtalyan ekibi, Torreira için şartlarını zorlayabilir. 27 yaşındaki Torreira ise Galatasaray'da kalmaya sıcak bakıyor. Cim-Bom ise Lazio'nun istenilen seviyelere çıkması durumunda transferi onaylayabilir.