Tolga Ciğerci'nin yeni takımı şaşırttı! Süper Lig'i sallayan transfer...

Tolga Ciğerci rotasını bir kez daha Süper Lig devlerine kırıyor. Daha önce Galatasaray ve Fenerbahçe forması giyen deneyimli futbolcu, menajerler aracılığıyla Beşiktaş'a önerildi. Tolga Ciğerci'nin maaş yükünün hafif olması Siyah-Beyazlıların transfere sıcak bakmasına sebep oldu. Detaylar haberimizde...

Başakşehir'den ayrılmaya hazırlanan Tolga Ciğerci'nin yeni takımı şekilleniyor. Turuncu-Lacivertlilerle olan sözleşmesini yenilemeyecek olan tecrübeli orta saha için sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. Tolga Ciğerci menajerler aracılığıyla Beşiktaş'a önerildi.

TOLGA CİĞERCİ ÖNERİSİ

Başakşehir'e sezon sonu veda etmeye hazırlanan Milli futbolcu, kariyerine büyük takımda devam etmek istiyor. Mehmet Topal ve Oğuzhan Özkayup ile yollarını ayıracak olan Beşiktaş'ta, Atiba Hutchinson'ın da kaderi belirsiz. Yabancı kontenjanındaki durumuna göre Atiba için kararını verecek olan Kartal, orta sahaya takviye düşünüyor.

Ve Çağlar Söyüncü transferi kesinleşti! Kariyerinin en büyük imzası

BEŞİKTAŞ SICAK BAKIYOR

Yerli ve maliyeti düşük oyuncu arayışında olan Beşiktaş'ta Tolga Ciğerci'ye sıcak bakılıyor. Beşiktaş'ın bonservisi elinde olan ve maaş bütçesini olumsuz etkilemeyecek bir rakamı kabul etmesi beklenen Tolga Ciğerci'nin transferini bitirmesi muhtemel.

3 BÜYÜKLERİ TAMAMLAYACAK

Türkiye kariyerine Galatasaray'da başlayan ve Fenerbahçe'de de forma giyen Tolga Ciğerci, Beşiktaş'a transfer olursa 3 büyükleri tamamlamış olacak.

Tolga Ciğerci bu sezon Başakşehir formasıyla 31 maça çıkarken, 1 gol 1 asistlik performans sergiledi.

Fatih Terim'den Ozan Kabak bombası! Milli yıldızı alıp geliyor