Tiago Çukur aslen nereli, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor? Tiago Çukur kimdir, hangi takımlarda oynadı?

Yeni sezonda şampiyon olmak için kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe transferde hız kesmiyor. Sarı lacivertliler Watford forması giyen Tiago Çukur transferini sosyal medyadan duyurdu. Bu transfer haberi sonrası ''Tiago Çukur kimdir, nereli?'' sorusu gündeme geldi. Peki, Tiago Çukur hangi takımlarda oynadı, istatistikleri neler, kaç yaşında?

Transfer dönemini başarılı bir şekilde sürdüren Fenerbahçe Tiago Çukur transferini duyurdu. Jorge Jesus teknik direktörlüğü ile yeni sezonda şampiyon olmak isteyen sarı lacivertliler transfer sezonuna da hızlı başladı. Transfer haberini duyan sarı lacivertliler ise "Tiago Çukur kimdir, boyu kaç, mevkisi ne?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Tiago Çukur kaç yaşında ve nereli?

TİAGO ÇUKUR KİMDİR, NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

Tam adı Tiago Süer Barbaros Çukur olan futbolcu, 30 Kasım 2002 tarihinde Hollanda'nın Amsterdam kentinde dünyaya geldi. Türk A Milli futbolcu olan Çukur, futbola PSCK altyapısında başladı. 19 yaşındaki forvet, Zeeburgia, Feyenoord ve AZ Alkmaar altyapılarında da forma giydi.

1.96 boyundaki santrfor, 2020/2021 sezonu ara transfer döneminde Watford'a transfer oldu. 2021/2022 sezonunu Doncaster Rovers'ta kiralık olarak geçiren Tiago Çukur, kariyerinde çıktığı 55 maçta 15 gol ve 2 asist kaydetti. A Milli Takım formasıyla 1 maça çıkan genç futbolcunun güncel piyasa değeri ise 250 bin Euro.