THY EuroLeague'de uçuşa geçtik

Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko, 32. haftada oynadıkları maçları kazandı ve EuroLeague'de normal sezonun bitmesine 2 hafta kala Play-Off'u garantiledi. Bu başarı Avrupa'da geniş yankı uyandırdı.

AKŞAM

Turkish Airlines EuroLeague'in 32. haftasında takımlarımız büyük bir başarıya imza attı... İlk olarak Anadolu Efes, Real Madrid'le deplasmanda karşılaştı. Ergin Ataman önderliğindeki Lacivert-Beyazlılar, rakibini 108-83 mağlup etti. Ardından diğer temsilcimiz Fenerbahçe, Almanya'da Bayern Münih'i 77-68 devirdi. İki takımımız da Euroleague'de normal sezonun bitmesine iki hafta kala Play-Off'a adını yazdırdı.

HEDEF SAHA AVANTAJI

Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko, organizasyonun 2'nci devresinde yakaladıkları çıkışla dikkat çekti. İki temsilcimiz de ligin 2'nci yarısında oynadıkları 15 maçta 13 galibiyet aldı ve sadece 2 mağlubiyet yaşayarak performansları ile bu alanda zirvede yer aldı. Play-Off'u garantileyen iki temsilcimizin hedefi de bitmiş değil. 3'üncü sırada yer alan Anadolu Efes ve 5'inci sıradaki Fenerbahçe Beko, kalan iki haftada ilk 4 içerisinde yer alıp saha avantajını almak istiyor.