Thomas Tuchel'i eleştiren Christian Pulisic'e takım arkadaşından destek geldi

Christian Pulisic, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalar ile Chelsea'deki hocası Thomas Tuchel'i eleştirmiş, forma şansı bulamamasını Tuchel'in onu yanlış mevkide oynatmasına bağlamıştı. Yıldız isme Juventus'ta oynayan milli takım arkadaşı Weston McKennie'den destek geldi.

Goal.com

Juventus'un orta saha oyuncusu Weston McKennie, formunu bulmaya çalışırken tüm ABD Milli Takımı'nın Christian Pulisic'i desteklemeye hazır olduğunu söyledi.

Goal.com'un haberine göre, Pulisic, Thomas Tuchel'in hücumunda daha fazla rol almaya çalışırken Chelsea'de zor bir süreçten geçiyor. Yıldız oyuncu, Dünya Kupası elemeleri için ABD kampında bulunuyor.

Bir dönem milli takımdan ayrı kalan ve takım arkadaşlarının desteğine güvenen McKennie, grubun can sıkıcı zamanlarda nasıl bir arada kalacağını ve birbirine nasıl destek olacağını biliyor.

Chelsea'de Thomas Tuchel'e bir tepki daha! Önce Lukau, sonra o: "Mutlu değilim..."

CHELSEA'DE OYNAMAKTA ZORLANMASINA RAĞMEN MİLLİ TAKIMDA

Chelsealı oyuncu, Stamford Bridge'de forma şansı bulmakta zorlanırken milli takım kampına katıldı.

Kanat oyuncusu, Chelsea'de istediği kadar süre alamadı. Oynadığı zaman ise merkezde ya da alışılmadık bir kanat rolünde görevlendirildi.

ABD, El Salvador'u 1-0 mağlup etmesinin ardından pazar günü Kanada'ya Beşiktaşlı Cyle Larin'in de gol attığı maçta 2-0 yenilirken Pulisic, iki maçta da oynadı.

Barcelona'dan forvete müthiş takviye! Aubameyang'ı açıkladılar

MCKENNIE'DEN PULISIC'E DESTEK

Juventus'ta forma giyen genç yıldız orta saha yaptığı açıklamalar ile arkadaşı Christian Pulisic'in takımca yanında olduklarını belirtti. McKennie'nin açıklamaları şöyle:

-"Pek çok insan istediğini söyleyecektir, birçok insanın kendi fikirleri vardır ancak bir oyuncu olduğunuzda diğer futbolcuyu net olarak anlayabilirsiniz."

-"Hepimizin iniş çıkışları oldu, hepimiz zor zamanlar geçirdik ve en önemli şey birbirimizin yanında olmamız."

-"Pulisic, içinde bulunduğu durumdan dolayı memnun değil. Topu ayağına tekrar vermek ve güvenini yeniden inşa etmeliyiz. Ona sahip çıkmalıyız."

-"Bence o hala önemli bir parça, maçı bir anda değiştirebilecek bir kıvılcıma sahip olan oyunculardan biri."

"Rakipler için çok öngörülemez ve çok yetenekli bir oyuncu."

-"Herkesin kendi fikri olacak. Herkes söylemek istediğini söyleyecek ama buradaki ekip ve personel hepimizin arkasında ve hepimiz onu başarılı olması için en iyi konuma getirmek istiyoruz."

Erling Haaland o markaları birbirine düşürdü! Tam 50 milyon euro

MCKENNIE'NİN DERS ALDIĞI OLAY

Juventuslu futbolcu, geçen sonbaharda ABD kampından gönderildiğinde bu konu üzerinde düşünmeye devam etti.

McKennie, protokolü ihlal ettiği için eve gönderildi, ancak o zamandan beri o anı kulüp ve ülke için bir dönüm noktası olarak kullandı.

O dönemden beri ABD'nin en parlak oyuncularından biri olurken Juventus ile yeri doldurulamaz bir oyuncuya da dönüştü.

McKennie yaşadığı o kırılma ânını şu cümlelerle anlattı:

-"Bence bu sadece bir öğrenme dersiydi" diyor ve ekliyor: "Sanırım geri döndüğümde, başımı eğip çalışmak benim için önemliydi."

"Juventus kesinlikle bu konuda bana çok yardımcı oldu. Biraz uğraştım, güvenimi kaybetmedim ve dediğim gibi bunun bir öğrenme süreci olduğunu kavradım."

-"Kimseyi hayal kırıklığına uğratmak istemedim. Yeniden çok çalışarak ABD kampına çağrıldım. Şimdi her şeyin farkındayım ve ne yapmam gerektiğini biliyorum."

-"Bence bir insan olarak yapılacak en iyi şey hazır durumda olmaktır. Sanırım bu benim en büyük özelliğim oldu. Şu anda hazır durumdayım ve böyle bir şeyi tekrar yaşamak istemem."

Demba Ba'dan Mezut Özil itirafı: "Mourinho engelledi!"