Thierry Henry Igor Tudor'a sahip çıktı! Övgü yağdırdı...

Arsenal ve Fransa futbolunun efsane ismi Thierry Henry'den, Marsilya teknik direktörü Igor Tudor'a övgüler yağdırdı. Thierry Henry, geldiği günden bu yana tartışılan Igor Tudor'a güvendiğini söyledi.

aksam.com.tr

Fransız yıldız Thierry Henry, Marsilya teknik direktörü Igor Tudor'a sahip çıktı. Daha maça çıkmadan istifa dedikoduları çıkan ve taraftarları tarafından ıslıklanan Igor Tudor, yoğun eleştirlere maruz kalıyor. Henry ise Hırvat hocanın tarzını beğendiğini söyledi ve destek verdi.

THİERRY HENRY IGOR TUDOR'CU ÇIKTI!

Arsenal ve Fransa futbolunun yaşayan efsanesi Thierry Henry, Fransa Ligi yayıncı kuruluşunda yaptığı açıklamada, "Yeni nesilde Tudor gibi güçlü bir karaktere sahip bir antrenöre sahip olmak her zaman kolay değil. Juventus'ta onunla omuz omuza oynadık, sözlerini söylemekten korkmayacak bir teknik direktörle karşılaştıklarını düşünüyorum. Birine bir şey söylemesi gerekiyorsa, söyleyecektir. Oyuncular söyleyeceklerini duymaya hazır değillerse yedek kulübesinde veya tribünlerde oturabilirler" dedi.

"MARSİLYA VE VERONA FARKLI"

Henry ayrıca Tudor'un İtalya dönemine göndermede bulunarak, "Yöntemi Hellas Verona'da iyi çalıştı. Bugün Verona ile Marsilya arasında ciddi bir oyun ve oyuncu farkı var. Hala net fikirleri olan bir koç ve beğendiğim bir teknik adam" ifadelerini kullandı.