TFF 1. Lig'de play-off'a yükselen takımlar; Samsunspor, İstanbulspor, Altay ve Altınordu oldu

TFF 1. Lig'de İstanbulspor ve Altay'ın ardından Altınordu Süper Lig'e yükselmek için play-off oynamaya hak kazandı. İzmir ekibi, ilk kez play-off'ta mücadele etmeye hak kazandı

TFF 1. Lig'de bugün oynanan 34. hafta maçlarının ardından normal sezonu 3, 4, 5 ve 6. sırada tamamlayan takımlar, play-off müsabakaları oynamaya hak kazandı.

TFF 1. Lig'de; Yılport Samsunspor, İstanbulspor, Altay ve Altınordu, Süper Lig için play-off biletini alan takımlar oldu.

Deplasmanda Ankaraspor'u 2-0 yenen İstanbulspor, deplasmanda Balıkesirspor'u 5-0 yenen Altınordu ve Bandırmaspor'u sahasında 4-3 mağlup eden Altay, Süper Lig'e yükselmek için play-off'ta mücadele etmeye hak kazanan takımlar oldu.

Dört takımın yer alacağı play-off'a katılacak son takım, ligi üçüncü sırada bitiren Yılport Samsunspor oldu.

Son dakika haberi: Adana Demirspor ve Giresunspor Süper Lig'e yükseldi!

EŞLEŞMELER BELLİ OLDU

Play-off'ta lig üçüncüsü Yılport Samsunspor ile lig altıncısı Altınordu, lig dördüncüsü İstanbulspor ile de lig beşincisi Altay eşleşti.

Çift maç eleme usulüne göre oynanacak yarı finallerde ilk maçlar 5. ve 6. olan takımların sahasında yapılacak.

Öte yandan ligi 7. sırada tamamlayan Ankara Keçiörengücü, son maçında Bursaspor'u 3-0 yenmesine rağmen, Altınordu'nun puan kaybetmemesi nedeniyle play-off şansını son maçta kaçırmış oldu.

Demirspor, Süper Lig'e çıktı; Adanalılar çıldırdı!