Tetteh ve Boupendza ortalığı karıştırdı! Yumruklar havada uçuştu! İşte o anlar...

Yeni Malatyaspor forması giyen Benjamin Tetteh ile eski Hataysporlu Aaron Boupendza, Afrika Uluslar Kupası'nda oynanan Gabon-Gana maçında kavga etti. Benjamin Tetteh, Aaron Boupendza'ya yumruk atınca kırmızı kartla oyundan atıldı ve ortalık bir anda karıştı. İşte yaşananlar…

Benjamin Tetteh ve Aaron Boupendza, Afrika Uluslar Kupası maçında ortalığı karıştırdı! Gabon ile Gana arasında oynanan maçın son düdüğüyle birlikte Benjamin Tetteh, Aaron Boupendza'ya yumruk atınca olanlar oldu.

TETTEH, BOUPENDZA'YA YUMRUK ATINCA

Gana, Andre Ayew'in 18. dakikada attığı gol ile maçın büyük bölümünü 1-0 önde götürdü. 88. dakikada Gabon, Allevinah'ın golüyle skora dengeyi getirdi. 90 dakikanın 1-1'lik eşitlikle sona ermesinin ardından iki takım arasında sinirler gerildi, yaşanan kargaşa sırasında Yeni Malatyaspor forması giyen Benjamin Tetteh, eski Hataysporlu Boupendza'ya yumruk attı.

Sabri Sarıoğlu bombası! Bir ilk gerçekleşecek

TETTEH KIRMIZI KART GÖRDÜ

Bu müdahalenin ardından Boupendza yerde kalırken Tetteh ise soyunma odasına doğru yöneldi. Karşılaşmanın hakemi kırmızı kart göstermek için Tetteh'i sahaya çağırdı. Ancak Ganalı futbolcu sahaya geri dönmedi ve hakem ise kartın 25 numaralı futbolcuya gösterildiğini işaret etti.